Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duik in de onderwaterfotografie met René Weterings

Op zoek naar een leuke presentatie voor een clubavond, een foto-event of andere gelegenheid? Fotograaf René Weterings verzorgt presentaties over de onderwaterwereld en/of onderwaterfotografie.

Vijfmaal werd hij al Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie en op het WK op Tenerife won hij zilver. Aan ervaringen en kennis van onderwaterfotografie heeft hij geen gebrek en het liefst deelt hij zijn kennis met een breder publiek, dus ook met jou.

Regelmatig is René in het land te vinden om bij clubs of verenigingen een presentatie te geven. In zijn portfolio heeft hij verschillende interessante presentaties. Op een interactieve manier neemt hij je mee in zijn manier van fotograferen, natuurlijk omlijst met een greep uit zijn grote fotobibliotheek. Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen. Het doel is om er daarna zelf mee aan de slag te gaan.

Heb je interesse in een ‘avondvullende’ presentatie van René? Neem contact met hem op voor de mogelijkheden en kosten. Je kunt hem via e-mail bereiken op rene_weterings @ hotmail.com (zonder de spaties).

2 reacties

  1. Graag meer informatie over presentaties.. Waar en wanneer?

    REAGEREN
    • Beste Ton, neem aub even contact met mij op via email voor alle info. Gr. René

      REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief