Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Droombaan in Caribisch Nederland?

Ben jij op zoek naar een droombaan in een ongerept deel van Caribisch Nederland? Bij Scubaqua op Sint Eustatius vind je die job!

Scubaqua is een persoonlijk en servicegericht duikcentrum gelegen op Sint Eustatius. Wij zijn op zoek naar PADI-instructeurs of Divemasters in actieve status met een geldig rijbewijs. Bij voorkeur met Nederlandse of Amerikaanse nationaliteit. Vaarbewijs en ervaring als kapitein zijn een pré. Koppels of pas gecertificeerde instructeurs zijn welkom om te solliciteren.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een mooi vast salaris met een jaarcontract.
  • Werkvergunning, aansprakelijkheidsverzekering en betaalbare huisvesting wordt door ons geregeld.
  • De mogelijkheid om je huidige vaardigheden uit te breiden. (bootkapitein/administratie/tanks vullen (incl. nitrox)/marketing etc) Als jij bereid bent te leren, zijn wij bereid te investeren!
  • Het beste kantoor dat je ooit zult hebben! Je hoofdtaken zijn het begeleiden en lesgeven van duikers, maar in ons duikcentrum moeten wij als team de ‘klus klaren’. Dit betekent dat je betrokken bent bij elk aspect dat je maar kunt bedenken bij de dagelijkse taken en niet bang bent om je handen vuil te maken.

Het initiële contract is voor 1 jaar met de intentie tot verlenging. Kandidaten die ervoor open staan langer te blijven, 2 – 3 jaar, genieten onze voorkeur. Meer weten over ons dive center en het eiland? Bezoek onze website en lees waar we voor staan. We ontvangen graag je CV met je motivatie en foto op dive@scubaqua.com

Zonnige groetjes van het Scubaqua-team!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief