Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Vacature

Dive and Travel zoekt een nieuwe collega

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de (duik)reiswereld? Dan is deze vacature van Dive and Travel je misschien wel op het lijf geschreven!

Dive and Travel is de specialist op het gebied van wereldwijde duikvakanties. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij thuis in de wereld onder water. Ons reisaanbod strekt zich uit van de Egypte tot Azië en van de Middellandse Zee tot het Caraïbisch gebied. Het team van Dive and Travel in Hoevelaken is op zoek naar een leuke nieuwe collega voor de verkoop van wereldwijde duikvakanties. Ben jij met jouw kennis, inzet en enthousiasme in staat om de perfecte duikvakantie voor onze klanten samen te stellen? Dan is deze vacature voor medewerker(ster) touroperating écht iets voor jou!

Je werkplek

Je komt te werken in een klein, gezellig, betrokken en gemotiveerd team van reisspecialisten op ons kantoor aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken. Via onze website www.diveandtravel.nl bieden wij een breed aanbod aan duikvakanties naar wereldwijde bestemmingen. Je verwerkt boekingen en reisaanvragen die via de website, per mail of telefoon binnenkomen. Onze website is ons visitekaartje en dagelijks houd je het aanbod up-to-date met teksten, invoeren van prijzen en verwerken van aanbiedingen. Voor onze klanten die op duikvakantie gaan, verwerk je de reisbescheiden en enquêtes na terugkomst van de reis. Je hebt veel contacten met onze binnenlandse en buitenlandse leveranciers zoals luchtvaartmaatschappijen, duikresorts en duikscholen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief