Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Single Travellers Week en Last Minutes met Diving Holidays

Alleen op vakantie of wil je op het laatste moment nog een weekje duiken boeken? Diving Holidays heeft leuke aanbiedingen bij Camel Dive Club & Hotel.


Single Travelers Weeks

Geen 1-persoonskamertoeslag bij Camel Dive Club & Hotel!
Zie je er tegenop om alleen op duikvakantie te gaan? Loop jij ook steeds tegen de toeslagen aan omdat je de kamer alleen gebruikt? Kijk je er naar uit om gelijkgestemden tegen te komen zonder allerlei verplichtingen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Tijdens drie Single Travelers Weeks ga jij als single reiziger op vakantie naar Camel Dive Club & Hotel zónder kamertoeslag te betalen! Je weekprogramma is zoals jij het wilt – met 3 of 5 dagen bootduiken of een PADI Open Water cursus.

Wees er snel bij, want er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar!

  

Op de website van Diving Holidays stel je je duikreis samen en als je kiest voor een 1-persoonskamer voor 1 persoon, met 3 of 5 dagen bootduiken of een PADI Open Water cursus op basis van onderstaande reisdata, dan betaal je geen kamertoeslag! De reis is inclusief retourvlucht vanaf Brussel of Eindhoven met TUI. Je transfers regelen we ook en afhankelijk van hoeveel kilo ruimbagage je nodig hebt, boeken we dat er direct voor je bij. Jij bent klaar om te gaan!

 • 7 t/m 14 juni 2019
 • 6 t/m 13 december 2019
 • 12 t/m 19 maart 2020
 • Deze exclusieve korting voor single reizigers is verwerkt op de Diving Holidays website! Ga snel naar de pagina Data & Prijzen en stel je duikvakantie samen.

Klik hier voor de aanbieding! 

Last minute deals

Exclusieve aanbieding

 • Boek je duikvakantie naar Camel Dive Club & Hotel met een aankomst op uiterlijk maandag 17 juni 2019 en geniet van exclusieve korting bij Diving Holidays!

Stel je duikvakantie samen op de website van Diving Holidays en boek online je duikreis zonder administratiekosten! Dat is nog eens dubbel voordeel om van te genieten!

Klik hier voor de aanbieding!

2 reacties

 1. Avatar

  Kan je ook vanaf Amsterdam vertrekken? Ik zie alleen Eindhoven en Brussel op jullie website. Of is dat dan veel duurder?

  REAGEREN
 2. Avatar

  Beste Josje, de vluchten naar Sharm el Sheik gaan niet vanuit Amsterdam. Alleen vanuit Eindhoven of Brussel. Bel ons gerust op 020-5218100 dan zijn we je graag verder van dienst. Vriendelijke groet, Diving Holidays

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief