Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Diving Holidays organiseert info-avond Red Sea Diving Safari

Op woensdagavond 30 januari organiseert Diving Holidays een info-avond. Sarah en Rafik van de Red Sea Diving Safari komen alles vertellen over de eco-lodges Marsa Shagra, Marsa Nakari en Wadi Lahami.

Marsa Shagra

Deze bekende ecolodge van de Red Sea Diving Safari is de uitvalsbasis voor duikers die ongelimiteerd willen duiken. Je kan tot 4 duiken per dag maken op het huisrif, of ga mee met de boot voor een dagtrip naar bijvoorbeeld Elphinstone. Het huisrif heeft een overvloed aan zeeleven, waaronder een verscheidenheid aan koraal en vissen, rifhaaien, schildpadden en soms zelfs dolfijnen of een walvishaai! De sfeer van de Red Sea Diving Safari is bijzonder te noemen.

Marsa Nakari

De plek voor een heerlijke duikvakantie. Ongelimiteerd duiken op prachtige riffen. Ver weg van de bewoonde wereld in het zuidelijke deel van de Egyptische Rode Zee maak je schitterende duiken en geniet je van de rust en de eenvoud van de woestijn.

Wadi Lahami

Deze Dive Ecolodge is dé plek voor de duiker die ongerepte riffen in de zuidelijke Rode Zee wil verkennen. Ga op zoek naar tonijnen, roggen, baarzen en haaien. De ‘hard corals’ van de Fury Shoals worden door kenners tot de mooiste van de wereld gerekend.

  • Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw volgende duikvakantie? 
  • Ben jij nog nooit in de Egypte geweest? 
  • Meld je dan nu aan voor de informatieavond!

Locatie: Richard Holkade 14, 2033 PZ te Haarlem
Gebouw: Blauwe Wetering , Office Hotel
Datum en tijd: 30 januari – 19.15 poort open en 19.30 aanvang
Geen kosten: Gratis toegang en gratis parkeren
Wees snel: VOL = VOL

Aanmelden en meer informatie via info@divingholidays.nl of 020-5218100 o.v.v. naam, aantal personen, e-mailadres en telefoonnummer.

Dit bericht delen

Avatar
Diving Holidays

Het team van Diving Holidays is sinds 1995 dé specialist voor het verzorgen van je duikvakantie. Zelf zijn ze fanatieke duikers en zij hebben veel bestemmingen persoonlijk bezocht en goedgekeurd. Ben jij op zoek naar een duikreis met schitterende duiken, zon, zee, strand en exotische sferen? Het aanbod strekt zich uit van de Rode Zee tot Azië en van de Middellandse zee tot het Caraïbisch gebied.

1 reactie

  1. Avatar

    Vaste duikstek! Prachtig en relaxt.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *