Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Diving Holidays – dé specialist voor duikreizen wereldwijd

Sinds 1995 zijn ze al dé specialist voor duikreizen naar bestemmingen wereldwijd. Natuurlijk is Diving Holidays op Duikvaker om je te inspireren en informeren!

Het salesteam van Diving Holidays is natuurlijk weer aanwezig op de Duikvaker om met je in gesprek te gaan over tal van bestemmingen voor jouw ultieme duikvakantie. Dit keer staan ze op stand 961. Irene, Iris en Patricia denken graag met je mee voor een volgende duikreis!

Sinds 1995 is Diving Holidays dé duikreisspecialist voor bijzondere duikreizen wereldwijd. Ze staan in contact met vele hotels en duikcentrums en nemen de beste aanbiedingen voor je mee. Zelf zijn ze fanatieke duikers en zij hebben veel bestemmingen persoonlijk bezocht en goedgekeurd. Ben jij op zoek naar een duikreis met schitterende duiken, zon, zee, strand en exotische sferen? Het aanbod strekt zich uit van de Rode Zee tot Azië en van de Middellandse zee tot het Caraïbisch gebied dus er zit vast en zeker een mooie reis bij die aansluit op jouw wensen.

Naast onze stand staat zoals altijd Simone van de vertrouwde Thalassa Dive Resorts, met aan de andere kant Steve en Claire van Roots Red Sea met Pharaoh Dive Club. Bij ons op de stand kun je in gesprek gaan met Ingrid van InMo Divers Home uit Egypte of met Rachel en Nick van Ritual Dive en Block Hotel op Gozo. Natuurlijk kan Seaquest Dive Centers niet ontbreken en vertegenwoordigt Ludovic hen wederom op onze stand en zo ook voor hun hotels Sumisid Lodge en Oasis Resort in de Filipijnen.

Op de website www.divingholidays.nl vind je het hele aanbod van landen en de betreffende duikreizen. Wil je graag een andere reisduur, een aangepaste invulling of bijvoorbeeld een combinatiereis? Neem gerust contact met hen op voor een offerte op maat en kom gezellig langs op de Duikvaker voor overleg!

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief