Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

De winnaars – Zo mooi is Vinkeveen

In de afgelopen maanden kon je laten zien hoe mooi Vinkeveen is, een initiatief van Project Baseline Vinkeveen. De winnaars van de fotowedstrijd zijn nu bekend!

De Project Baseline Vinkeveen fotowedstrijd is inmiddels afgelopen en het resultaat loog er niet om. Het doel van de fotowedstrijd was om de (verborgen) schoonheid van Vinkeveen te laten zien. Nou dat is zeer goed gelukt! 27 fotografen die 162 foto’s hebben ingestuurd – 119 in de categorie compactcamera en 43 in de categorie DSLR.

Het moge duidelijk zijn dat de deskundige jury het zeer zwaar had. De jury bestond uit JP Bresser van GUE Nederland, Harro Cats van Sea & Sea en Cor Mastwijk van Vinkeveen Schoon. Project Baseline Vinkeveen waardeert deze belangeloze inzet heel erg en wil graag gebruik maken van dit moment om de jury te bedanken!

Maar waar het uiteindelijk om gaat zijn de winnaars. Met trots maken we de namen nu bekend:

Categorie Compactcamera

Hoe_mooi_is_Vinkeveen_-_sandra boerlage 1

 

Eerste plaats: Sandra Boerlage

Juryrapport: “Mooi van compositie. Het onderwerp spreekt aan in de foto en de belijningen zijn ook goed. Het is een pracht van een opname.”

Zij wint: 2 vrijkaarten voor Pathé bioscopen en een canvas van de winnende foto op 40x60cm.

Hoe_mooi_is_Vinkeveen-Tweede plaats - Jan Plukkel

Tweede plaats – Jan Plukkel

Juryrapport: “De snoek, prachtige scherpe foto, heel mooi genomen, straalt macht uit van deze mooie vis, daarnaast heeft de snoek toch ook wel een ‘Vinkeveens tintje’ zoals er altijd wel een verhaal over ‘de snoek’ is in Vinkeveen.”

Hij wint: 2 vrijkaarten voor Pathé bioscopen en een bootduik bij Scuba-Academie.

Hoe_mooi_is_Vinkeveen-Derde plaats - Patrick Verkerk

Derde plaats – Patrick Verkerk

Juryrapport: “Het baarsje op de mosselen, een hele mooie combinatie van kleur en het geeft ook de zachtheid weer van de baars die lijkt ’te rusten op de mosseltjes, het is een geheel geworden….heel erg mooi vastgelegd.”

“Is een moeilijke opname en is goed uitgelicht. Leuk onderwerp. Laat alles zien, maar vraagt even de tijd om alles te bekijken. Hier is de fotograaf echt even mee bezig geweest! Mooi gemaakt.”

Hij wint: 2 vrijkaarten voor Pathé bioscopen.

Categorie DLSR

Hoe_mooi_is_Vinkeveen-Eerste plaats - C. Boers

 

Eerste plaats – C. Boers

Juryrapport: “Het prachtige ijs met de diverse ‘lijnen’ en de donkere schimmen van wandelaars maken het een geweldige foto, ook de gelige kleuren in combinatie met het wit maken de foto zacht en warm….een hele speciale foto geworden! ”

Hij wint: 2 vrijkaarten voor Pathé bioscopen en een canvas van de winnende foto op 40x60cm.

Hoe_mooi_is_Vinkeveen-Tweede plaats - Sander van der Heiden


Tweede plaats – Sander van der Heiden 

Jury: “De slak is prachtig en scherp, vooral omdat het ook nog zeer klein is en moet heel lastig zijn dit onderwater zo mooi op de foto te krijgen….echt prachtig!”

Hij wint: 2 vrijkaarten voor Pathé bioscopen en een bootduik bij Scuba Academie

Hoe_mooi_is_Vinkeveen-Derde plaats - Cees Kassenberg

Derde plaats – Cees Kassenberg 

Juryrapport: “De waterlijn met de bomen erboven en water eronder, heel mooi gedaan en zo zie je hoe prachtig de winter is, vooral de lijn tussen boven en onder water maakt het een hele speciale foto met de winterse schoonheid van de rijp aan de bomen. Maar ook het heldere water…..echt heel mooi!”

Hij wint: 2 vrijkaarten voor Pathé bioscopen.

Gefeliciteerd!

Project Baseline Vinkeveen feliciteert de prijswinnaars en neemt zo snel mogelijk contact met hen op.

Ook wil Project Baseline Vinkeveen alle andere participanten heel erg bedanken. Deze wedstrijd was niet mogelijk geweest zonder jullie! Tevens was deze wedstrijd niet mogelijk geweest zonder DuikeninBeeld en de prijssponsors Pathé Bioscopen, Scuba Academie en Foto Teunissen. Iedereen geweldig bedankt!Wil je alle foto’s nog eens terugkijken en zien hoe mooi Vinkeveen onder en boven water is? Kijk dan eens in de gallery.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief