Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Kom naar de Camaro Testdagen!

Wordt het tijd voor een nieuw droogpak of natpak? Hoe fijn is het wanneer je eerst met een pak kunt duiken voordat je een keuze maakt? Het kan tijdens de Camaro Testdagen!

Ben je toe aan een (nieuw) droogpak en zou je graag eens een keer een échte Camaro Drytec Lite 3.0 willen proberen met elastisch, ademend trilaminaat? Of wil je een proefduik maken in het nieuwste revolutionaire 7mm Gamma-X-Treme semidroogpak met 100% waterdichte rits? Dan is nu je kans.

In de maanden april en mei worden er door de Camaro Premiumdealers (coronaproof) testdagen georganiseerd. Kijk op de agenda voor de testdagen bij jou in de buurt, maak een afspraak en ga langs voor een professionele uitleg waarom dit het juiste pak voor jou kan zijn. Je wordt geïnformeerd over de materiaalsoorten en het brede scala aan maatvoeringen. Er zijn 45 confectiematen in de natpakken. Voor de droogpakken zijn er standaard 23 confectiematen, maar deze kunnen zonder meerprijs op lengte worden aangepast.

Programma

Week Weekend Premium Dealer
14 10/11 april Duikcentrum de Beldert
15 17/18 april SubLub – Voerendaal
16 24/25 april Duikcentrum De Beldert
17 1/2 mei Duikcentrum de Beldert
18 8/9  mei Dive Post – Valkenburg
19 15/16 mei Fata Aquana
20 22/23 mei SubLub – Zuidlaren
21 29/30 mei SubLub – Rotterdam/Randstad
22 5/6 juni Dive Post – Valkenburg

2 reacties

  1. ???? Ik wil naar pagina camaro testdagen en kom hier uit. klopt dat?

    REAGEREN
  2. Ja, dit is het bericht van Camaro over de testdagen. Als je in het artikel op de blauwe knop klikt, kun je je aanmelden.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief