Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

BARE droogpak – Expedition HD2 Tech Dry

Het merk BARE en droogpakken worden in één adem genoemd. Voor elk type duiker en voor elk type duik heeft BARE een droog duikpak. De Expedition HD2 Tech Dry bijvoorbeeld.

Maak jij veeleisende technische duiken? Dan is dit pak zeker een goede keuze! De Bare Expedition HD2 is gemaakt van onze meest duurzame en slijtvaste stof: een trilaminaat van een gepatenteerde mix van lichtgewicht en flexibele HD nylon en cordura materialen, dat ook nog eens op de kwetsbare plekken extra verstevigd is. Het is niet voor niets een van de meest robuuste en langst gedragen pakken op de markt – de vereenvoudigde naadconstructie verbetert de duurzaamheid en levensduur van het pak. Zo min mogelijk bulk en zo flexibel mogelijk, in deze Expedition HD maak jij comfortabel lange duiken.

De Expedition HD2 Tech Dry heeft een frontrits en is voorzien van compressieresistente tech boots met een enkelstrap. Het pak wordt geleverd met latex seals en een comfortabele 3mm dikke neopreen neckseal met een 2mm dikke kraag.

Bij het pak ontvang je ook een tas, droogpakslang, een onderhoudsset en, niet onbelangrijk, een Ultrawarmth droge kap. Op de bovenbenen zitten handige zakken voor een boei en andere accessoires die je bij de hand wilt hebben.

De maatvoering is geweldig. Het verkrijgbaar in de herenmaten S, M, ML, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, MShort, MLShort, LShort, XLShort, 2XLShort, 3XLShort, 4XLShort, MTall, MLTall, LTall, XLTall.

Goede onderkleding is een must bij elk droogpak! Met Bare SB Base Layer in combinatie met de Bare Mid Layer ben jij klaar voor een heel jaar door duiken.

— Het BARE HD2 Expedition droogpak in één woord? Robuust! —

Remco Roelofs, ABC Dive

Mooie inruilactie!

Tot en met 30 november heeft BARE een mooie inruilactie. Wanneer je bij aankoop van een viertal BARE droogpakken je oude natte pak of droogpak inruilt, krijg je tot maar liefst 300 euro respectievelijk 550 euro korting! Klik op de knop voor meer informatie over deze actie.

Remco Roelofs over de HD2 Expedition

Remco Roelofs van ABC Dive in Almere duikt het hele jaar door  in de HD2 Expedition van BARE. En als je hem vraagt waarom, dan kan hij daar kort over zijn. “De robuustheid. ” Dankzij de cordura-afwerking aan de buitenkant is het pak slijtvast en toch soepel. “Als instructeur zit ik nog wel eens op mijn knieën op de bodem, daar moet een pak wel tegen kunnen.”

Maar los van de robuustheid heeft de HD2 Expedition in zijn ogen nog veel meer voordelen. “De frontrits, het elipsvormige torso, de grote pockets… om er maar een paar te noemen.” Ook de Tekboots van het pak vindt hij ideaal: “Veel mensen gebruiken enkellood en dat is met deze schoenen overbodig. Door de bandjes op de enkel kan de lucht zich minder makkelijk in de schoenen ophopen.”

Wat zeker niet onvermeld mag blijven, is de ‘made-to-measure’-service die BARE samen met Amilco, importeur voor de Benelux, aanbiedt. “Een droogpak moet goed zitten en dat is met een pak uit het rek lang niet altijd zo. Amilco en BARE passen de BARE droogpakken aan de gebruiker aan zodat het op het lijf geschreven is. Tegelijkertijd kunnen bijvoorbeeld ook andere seals op het droogpak worden gezet of kunnen extra accessoires worden toegevoegd.”

Binnen ABC Dive duikt inmiddels de hele staf met het HD2 Expedition droogpak. “Sterker nog, bijna 90% van de droogpakken die ik verkoop, is de BARE HD2 Expedition. Het is een goed pak voor elk type duiker, niet alleen voor instructeurs. En ja, het is misschien niet het goedkoopste pak op de markt, maar qua duurzaamheid is het pak de investering meer dan waard. Het is gemaakt om lang mee te gaan.”

Remco aan de waterkant met zijn HD2 Expedition droogpak van BARE.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief