Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Interessante sprekers op Aquashot foto- en filmavond

Op vrijdagavond 16 juni is de laatste foto- en filmavond vóór de zomer. Het programma is ook nu weer gericht op kijken naar mooie foto’s en films en leren van elkaar.

Ad Aleman maakt wondermooie, kunstzinnige foto’s van het onderwaterleven in de Zeeuwse Delta. Dat doet hij het liefst op ondiepe plekken waar hij snorkelend zijn foto’s maakt met een Olympus TG6. Ad komt ons aan de hand van zijn foto’s vertellen hoe hij te werk gaat en welke acrobatische toeren hij soms moet uithalen om zijn beelden te maken. Je kent hem misschien wel als ‘onze’ snorkelende Duikreporter.

Harro Cats praat ons in de ‘Tech Talk’ bij over fotograferen en filmen met je telefoon. De camera’s in de huidige generatie smartphones zijn zo goed dat de compact camera bijna is uitgestorven. Het Sportdiver huis van Sealife houdt de telefoon droog onder water en laat zich gemakkelijk bedienen.

Peter de Maagt sluit de avond af met een presentatie over de fotoreizen die hij maakte met Alex Mustard. Deze Engelse topfotograaf organiseert overal ter wereld begeleide fotoreizen die ondanks het prijskaartje jaren van tevoren zijn volgeboekt. Er worden dan ook prachtige foto’s gemaakt. Maar het is bepaald geen vakantie, zo ondervond Peter.

Wanneer: vrijdag 16 juni
Waar: ’t Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein
Hoe laat: inloop 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
Prijs: gratis

Na de zomer gaat Aquashot weer verder! De data worden binnenkort bekendgemaakt. Houd onze agenda in de gaten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief