Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Aqua Lung Stratos 3: dé keuze van testers

Een echte favoriet! De Stratos 3 van Aqua Lung doorstond niet alleen met glans de meest extreme stress- en anti-shocktest in het laboratorium, maar kreeg ook de de eervolle titel “Scubalab Testers Choice 2015”! 

De Stratos 3 van Aqua Lung is een duurzame , betaalbare en lichtgewicht vin. Hij comb ineert de strakke contouren van een snorkelvin met de power die je nodig hebt om te duiken. Hij is beschikbaar in 6 maten en maar liefst 4 verschillende kleuren.

AquaLung_Stratos_ScubaLab_2015Scubalab evalueerde 13 nieuwe of vernieuwde vinnen.  Het testpanel keek naar de verschillende eigenschappen, de prijs en de prestaties  in het water. De vinnen werden op meer dan 10 verschillende punten beoordeeld.  Bij meerdere leden van het testpanel eindigde de Stratos 3  in de top 3 van favorieten en daarom werd de vin verkozen tot  “Scubalab Testers Choice 2015”

Kenmerken van de Aqua Lung Stratos 3

Torsion Energy Point
Het punt aan de zijkant van de vin dat uit 3 verschillende materialen is opgebouwd en het  vinblad  helpt te buigen.  Het buigpunt is meer naar achteren  gebracht wat ervoor zorgt dat tijdens de vinslag meer kracht vrijkomt met minder inspanning.

Ergonomic Foot Pocket
Het ergonomische ontwerp van de voetpocket en het verstevigde maar nog altijd zachte materiaal zorgen voor een uitstekende pasvorm.  De vin wordt gedragen met blote voeten of sokken.  Een comfortabele voetpocket is dan wel zo prettig.

Grip Effect
Een speciale afwerking van de zool aan de binnenzijde van de voetpocket waarborgt een hoge stabiliteit zodat de vin niet gaat wiebelen of van je voet glijdt.

stratos_3_blackstratos_3_yellow3stratos_3_blue3stratos_3_orange

Vinblad
Het vinblad is gemaakt van sterk en elastisch technopolymeer.  Het  is voorzien van de “4 channel structure” die zorgt voor een betere waterkanalisatie langs het blad.  De “side wings” aan de voorkant van het vinblad zorgen voor stabiliteit van het blad en verbeterde zwemprestaties. Het vinblad loopt door tot  onder de voetzool  tot aan de hiel. Dit is comfortabeler en helpt preventief tegen kramp.

Wil je weten waar je voor deze favoriet van de testers terecht kunt, klik dan hier!

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief