Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Topper onder eerste trappen blinkt uit in koud water

Op zoek naar de beste ademautomaat voor ook koudwaterduiken? De MK25 EVO van Scubapro is van ongekende klasse.

Met de introductie van het Extended Thermal Insulating System (XTIS) en het gebruik van inwendige delen en coatings die bevriezing nog beter tegengaan, is de Scubapro MK 25, de eerste trap die al vermaard is om zijn betrouwbaarheid en lage ademhalingsweerstand, nu omgevormd tot de beste eerste trap voor duiken in koud water. Tel daar alle functies bij op die het onderhoud en gebruik in het water nog makkelijker maken en u heeft een eerste trap die de norm bepaalt voor ademautomaten voor koud water.

Recreatieve en technische duikers die een ademautomaat zoeken die voor geen enkele extreme duik in ook het koudste water terugdeinst, hoeven niet verder te kijken dan de MK25 EVO.

Het XTIS (Extended Thermal Insulating System – patent aangevraagd) isoleert de mechanische delen van de eerste trap van de omgeving, waardoor de eerste trap 30 procent beter beschermd is tegen bevriezing dan de huidige MK25 zonder dat dit ten koste gaat van de ademhaling.

Dankzij de nieuwe coating voor veer, de isolerende bus voor huis, de antivrieskap, het grovere draad op huis en kap levert de eerste trap in combinatie met het XTIS nog hogere prestaties in koud water.

SCUBAPRO MK25 EVO ADEMAUTOMATEN 2016
MK25 EVO A700 – MK25 EVO BT/ A700 BLACK TECH – MK25 EVO TITANIUM S600 TITANIUM – MK25 EVO DEEP BLUE/S600 – MK25 EVO S600, MK25 EVO G260 – MK25 EVO BLACK TECH/G260 BT

Kijk bovenstaande video voor meer info én ga naar de Scubapro website voor uitgebreide informatie over de ademautomaten en andere producten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief