Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nooit meer overgewicht!

Aqua Lung presents… de Outlaw en de Rogue, trimvesten waar een reizende duiker blij van wordt. Nu met inruilkorting!

De vakantie staat voor de deur, heerlijk even ontsnappen aan die drukte en lekker de boel de boel laten. Maar voordat het het zo ver is……inpakstress! Omdat je tijdens je vakantie ook wilt duiken en je dat natuurlijk het liefste met je eigen spullen doet, is het afwegen wat wel én wat niet mee in je koffer kan. Het laatste wat je namelijk wilt, ] is met overgewicht je bagage inchecken. De Aqua Lung Outlaw en de Aqua Lung Rogue maken het je net iets makkelijker. Van deze trimvesten word je als reizende duiker blij.

Beide trimvesten hebben een minimalistisch design, zijn extreem licht van gewicht én zijn modulair. Dankzij de unieke ModLock-connectoren zijn o.a. de schouderbanden en de waistbanden eenvoudig los te koppelen. Hierdoor kan je het trimvest bijna net zo plat in je koffer opbergen als bijvoorbeeld een zomertruitje.

Je oude trimvest is geld waard!
Ruil je oude trimvest deze maand in bij je Aqua Lung Dealer in Nederland en je ontvangt maar liefst €100,- korting op je nieuwe Aqua Lung Rogue of Outlaw met Squeeze lock-mes!
De actie geldt tot en met 31 juli 2019. Klik hier voor verkoopadressen.

Over de Aqua Lung Outlaw
De Outlaw gaat terug naar duiken in vrijheid: zonder zakken, geen stalen D-ringen en een eenvoudige bladder. Dankzij het unieke modulaire connectorsysteem kan het vest op de snelste en gemakkelijkste manier worden afgesteld voor de meest comfortabele pasvorm. Inclusief de schouderinflator weegt het trimvest slechts 1,85 kg.

Over de Aqua Lung Rogue
Gemaakt voor de ervaren duiker die precies weet wat voor uitrusting hij wil. De Aqua Lung Rogue biedt de perfecte combinatie van personalisatie en minimaal ontwerp. Dit trimvest wordt standaard geleverd met alle toeters en bellen die u maar wilt:  SureLock II-loodpockets, 2 opvouwbare zakken en roestvrijstalen D-ringen, maar zonder poespas die je niet nodig hebt.  Als het op je uitrusting aankomt, maak je elke duik persoonlijk. Jouw duik. Op jouw manier.

Overzichtstabel Aqua Lung Outlaw versus Aqua Lung Rogue

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief