Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mares PURE SLS: technologie en betrouwbaarheid in de puurste vorm!

De Pure SLS – nieuw in de Mares trimjacketlijn – combineert technologie, betrouwbaarheid en een geweldig drijfvermogen in één enkel product.

mares-pure-sls_417361_1
De Pure vervangt de Hybrid Pure – enkele basiskenmerken zijn verder verbeterd en het jacket biedt een stabiel drijfvermogen tot 18 kg. Het nieuwe SLS-loodsysteem – Slide and Lock System – houdt het lood stabieler op zijn plaats, sluit beter af, is voorzien van een actief mechanisch borgsysteem, heeft een snelsluiting en geeft een akoestisch en visueel signaal als het lood goed op zijn plaats zit.

In de nieuwe Pure met zijn hydrodynamische ontwerp zijn al deze voordelen geïntegreerd. Ook is het trimjacket robuuster uitgevoerd dankzij componenten (gesp en D-ringen) die voorheen van kunststof waren en nu van staal, wat sterker is en langer meegaat.

De pasvorm is verbeterd. In plaats van 3 maten is het trimjacket verkrijgbaar in 5 maten (XS, S, M, L en XL). De schouderstukken zijn nu per maat verschillend en zodanig verbeterd dat ze goed zitten ongeacht de bouw van de gebruiker.

Ook zitten de schouderstukken niet meer aan de luchtkamer op de rug vast – hierdoor heeft de gebruiker meer bewegingsvrijheid en blijft de luchtkamer stabiel op de rug zitten, ook als de schouderbanden tijdens de duik worden versteld. De luchtkamer zit met een gesp aan de schouderstukken vast. Deze gesp schuift mee ter voorkoming dat er spanning op de schouders komt als er lucht in het jacket wordt geblazen.

Op de buik wordt het trimjacket vastgezet met een verstelbare band met roestvrijstalen gesp zodat het ongeacht de maat goed past. De schouderbanden zijn voorzien van 40 mm brede draaiende gespen.

mares-pure-sls_417361_2mares-pure-sls_417361_5

De PURE heeft dezelfde goede eigenschappen als zijn voorganger, de Hybrid: het trimlood is onveranderd, net als de gebalanceerde luchtkamer op de rug. Daarnaast heeft de Pure nu een backpack dat uit één deel bestaat – sterker en lichter, en geschikt voor gebruik met een enkele fles of een dubbelset.

Om het trimjacket nog completer te maken heeft u de mogelijkheid om links een mes of een selfie-stick aan de blokkering van het loodsysteem te bevestigen. Ook rechts wordt het loodsysteem geblokkeerd en aan de andere kant zit een afrolbare zak. De blokkering van het loodsysteem kan worden vervangen door een optionele Cargo Pocket: een ruime zak voor duikaccessoires, waar u goed bij kunt en die wordt afgesloten met een sterke rits.

De Pure kan eenvoudig worden meegenomen. De loodvakken zijn voorzien van naamlabels en nieuwe graphics.

Laat u verrassen door dit nieuwe pareltje van MARES – echt, het wordt liefde op het eerste gezicht!

mares-pure-sls_417361_3mares-pure-sls_417361_4
Meer over Mares, de producten en de dealers….

2 reacties

  1. is de uitvoering ook beschikbaar met airtrim

    REAGEREN
    • Beste Charly, dit nieuwe PURE SLS trimvest is niet beschikbaar in Airtrim uitvoering. Het enige Airtrim bc vest in ons assortiment is de Hybrid Airtrim. Met sportieve groeten, Erwin – Mares Benelux

      REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief