Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Materiaal

Fourth Element presenteert Pelagic duikhorloge

Nieuw van Fourth Element! Het Pelagic duikhorloge is een combinatie van Brits design met Zwitsers vakmanschap.

Vakmanschap en ultieme techniek komen samen in dit nieuwe automatische duikhorloge. Het werd ontworpen in het VK en met de hand vervaardigd in Zwitserland en is waterdicht tot en met 500 meter!. De Pelagic heeft een prachtig automatisch uurwerk, dat je ziet door het saffierglas aan de achterkant van de kast. Dit horloge is geschikt voor gebruik in de meest extrame omgeving van onze planeet.

De kast van de Pelagic is gemaakt van geborsteld roestvrij staal en wordt geleverd met, naar keuze, een 22 mm brede band van silicone/rubber of een rvs band. Het horloge heeft ook een heliumventiel, op 9 uur, zodat het instrument ook geschikt is voor saturatieduiken. De zwarte keramische ring draait één kant op. De wijzers en uuraanduiding zijn lichtgevend. Het horloge heeft een datumfunctie.

De wijzerplaat draagt het logo van Fourth Element met de symbolen van de vier elementen.

En natuurlijk komt Fourth Elements missie van OceanPositive ook bij dit product terug – de verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen.

Meer weten over dit horloge? Ga naar de speciale Pelagic-pagina op de website van Fourth Element of neem een kijkje in de Fourth Element Brand Store in Scharendijke (Duikcentrum De Grevelingen).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief