Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Freediving - Nieuws van onze partners

Size matters!

Het team van Fourth Element weet hoe lastig het is om te weten of een natpak of zwemkleding wel gaat passen. En dus willen ze elke duiker helpen om een pak te vinden dat past – of je nu groot, klein, peer- of appelvormig, dik of dun bent!

De juiste maat kiezen is niet eenvoudig. Dat is met gewone kleding al zo – een maatje 38 van het ene merk kan heel anders zijn dan bij het andere merk. Laat staan dat het in de verschillende landen duidelijk is. Frustrerend! En met een natpak luistert het helemaal nauw en aangezien niet elke winkel alle maten op voorraad heeft, wordt het er niet makkelijker op om de juiste maat te kiezen.

Bij Fourth Element in het VK is 65% vrouw en ook zij kennen het ‘probleem’. Maar Fourth Element zou Fourth Element niet zijn als de fabrikant niet alles eraan zou doen om het ook voor jou makkelijker te maken. Het merk heeft de eigen ervaringen vergeleken met de feedback die klanten gaven, en besloot de eigen medewerkers op de foto te zetten en hun maten en handige tips te delen.

Natuurlijk is dit geen representatief overzicht voor alle lichaamsvormen maar er is vast een lichaamsbouw bij die dicht bij de jouwe komt. Bovendien zijn de persoonlijke tips van onsze collega’s heel handig!

“Het is altijd al onze filosofie geweest om producten te ontwerpen die goed passen en er goed uit zien. En altijd proberen we het weer beter te doen,” vertelt Lauren Williams, Senior Designer. “Ons ontwerpteam is voornamelijk vrouw en we begrijpen wat er voor nodig is.”

De damespakken en -zwemkleding van Fourth Element gaan van de Engelse maten 6 tot en met 20, maar omdat ook dat verwarrend werkt, stapt het merk nu over naar de maten XXS tot en met XXXL. Dat zal het ook voor dames buiten het VK makkelijker maken om de juiste maat te vinden.

Wil je de hele line-up van Fourth Element-vrouwen zien? Klik op de knop hieronder.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief