Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Bonaireplein: Voorproefje van het ultieme duikparadijs | Duikvaker

Bonaire, gelegen op 9 uur vliegen van Amsterdam, staat bekend als een waar walhalla voor duikers. Niet voor niets prijkt op alle kentekenplaten de slogan ‘Diver’s Paradise’. Het eiland trekt jaarlijks vele duikers, mede door de adembenemende onderwaterwereld van het Bonaire National Marine Park.

Kom naar Duikvaker 2025!

Duikvaker 2025 belooft een onvergetelijk avontuur te worden voor iedereen die de diepten van de zee wil verkennen. Of je nu komt voor de nieuwste gear, inspirerende gesprekken, of gewoon de sfeer wilt proeven, Duikvaker is de plek waar je moet zijn.

Het Bonaireplein op Duikvaker

Voor wie meer wil weten over deze veelzijdige duikbestemming, is het Bonaireplein op de Duikvaker-beurs een must-visit. Met 14 exposanten, waaronder duikscholen, accommodaties en autoverhuurbedrijven, vind je hier alle informatie die je nodig hebt om je volgende duikavontuur te plannen.

Het Bonaireplein is meer dan alleen een informatiepunt. Dagelijks wordt er een happy hour georganiseerd met authentieke Bonairiaanse hapjes en drankjes, zodat bezoekers alvast kunnen proeven van de lokale gastvrijheid. Het plein dient ook als een gezellig ontmoetingspunt voor iedereen die ooit op Bonaire heeft gedoken, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en herinneringen kunnen worden opgehaald.

Unieke duikervaringen op Bonaire

Bonaire biedt een unieke duikervaring met maar liefst 86 officiële duiklocaties, waaronder 51 kantduikplekken. Het concept van ‘drive & dive’ is hier geperfectioneerd: duikers kunnen op elk moment van de dag naar een willekeurige plek aan de kust rijden en direct vanaf de kant het water in gaan. De kristalheldere Caribische wateren rond Bonaire bieden een spectaculair onderwaterlandschap. De kwaliteit van de koraalriffen is bijzonder hoog en het onderwaterleven zeer divers.

Meer dan alleen duiken

Maar Bonaire biedt nog veel meer. Bezoek bijvoorbeeld de mangroves, het Lac of laat je culinair verrassen in een van de vele restaurants op het eiland. Tourism Corporation Bonaire is aanwezig op Duikvaker om je te vertellen wat je naast duiken nog meer kunt doen op het eiland. Alle informatie over het Bonaire Plein lees je op deze speciale pagina op de Duikvaker-website.

Kom dus naar het Bonaireplein op Duikvaker en laat je inspireren voor je volgende duikavontuur in dit ware ‘Diver’s Paradise’, waar de onderwaterwereld voor iedereen toegankelijk is.

Den Laman Condominiums -Bonaire. foto: Sander van der Heijden
Foto: Sander van der Heijden

Duikvaker 2025

Wanneer:
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur

zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief