Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mares presenteert de Tactical Green-lijn

Is het tijd om je bereik en grenzen te verleggen, om te gaan naar waar je altijd van hebt gedroomd, met stijl en elegantie? Dan heeft Mares voor jou de Tactical Green-lijn!

Tactical Green is een productlijn die Mares speciaal heeft ontwikkeld voor technisch duikers. Technologie en prestaties komen samen in een unieke look!

De exclusieve technologische kenmerken van de Mares 28XR-HR eerste en tweede trap plaatsen deze ademautomaat in de top van het assortiment voor technisch duiken. Dankzij een verticale LP-poort op een draaibare turret en 4 zijdelingse poorten is de eerste trap perfectvoor dubbelsets en sidemount. Deze Tactical Green ademautomaat is gecertificeerd en nu verkrijgbaar met een G5/8″ 300bar DIN-aansluiting en een M26 300bar nitrox/O2-aansluiting.

De XR Tactical Green Donut is een complete, gemonteerde ‘one-size-fits-all’ set. Hij heeft een hefvermogen van 140N (14,7 kg) en is extreem gestroomlijnd in een zeer stabiele doorlopende lusvorm die zorgt voor een probleemloze luchtverplaatsing van links naar rechts. De wing is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en is zeer goed bestand tegen slijtage, krassen en scheuren dankzij de constructie met twee aterialen. De aluminium backplate en D-ringen maken dit product extreem licht en ideaal voor op reis. Een ‘K’-stijl low profile’ inflator, dumpventiel en trekkoord helpen voorkomen dat je blijft haken als je in krappe ruimtes duikt.

Om de lijn compleet te maken heeft Mares de Power Plana, de perfecte technische vin, zeker voor de frogkick! De verstelbare metalen band verbetert de betrouwbaarheid, verhoogt de prestaties en biedt ongeëvenaard comfort. Het ‘low-profile’ ontwerp in combinatie met het negatieve drijfvermogen maakt deze vin ideaal voor technisch duiken en grotduiken. Deze Power Plana is gemaakt van onverwoestbaar natuurrubber en is nu ook verkrijgbaar in het groen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief