Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mares presenteert de Ultra ADJ 82X

Mares presenteert de Ultra ADJ, een instelbare tweede trap in kunststof, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende duikers! Voor de beste prestaties en comfort onder alle omstandigheden en op elke diepte.

Deze uitstekende ademautomaat is ultralicht en ultraresistent – een resultaat van continu onderzoek en innovatie.

Vortex Assisted Design (VAD) biedt een onbelemmerde luchtstroom en consistente natuurlijke ademhaling, en het geavanceerde Twin Power Systeem biedt verdere aanpassing, waardoor de duiker de snelheid van de luchtstroom kan regelen en deze op aanvraag kan verhogen.

De tweede trap is pneumatisch gebalanceerd met het Pneumatically Assisted Design (PAD) systeem, dat moeiteloos en comfortabel ademt in elke situatie, en het is ook uitgerust met een mechanisme om de breekweerstand aan te passen. Duikers zullen deze optie waarderen om de initiële inspanning te regelen om de luchtstroom op gang te brengen door simpelweg aan een instelknop te draaien, die makkelijk is te bedienen zelfs met dikke handschoenen.

Gecombineerd met de unieke 82X first stage, is de Ultra ADJ 82X top-of-the-line.

www.mares.com

Dit bericht delen

Mares
Mares

Al bijna 60 jaar staat Mares wereldwijd bekend als toonaangevend fabrikant van technologisch geavanceerde duikmaterialen. Het succes van ons merk is het directe resultaat van de creatieve, professionele manier waarop we onderzoek doen en elk product ontwikkelen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *