Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

8 redenen om een SSI Instructor te worden

Word SSI Dive Pro en leef je droom! Heb jij nog een goede reden nodig om de stap te wagen? SSI heeft er acht voor je!

1 DIVERSITEIT
SSI Dive Professionals kunnen met het SSI programma alle kanten uit: snorkelen, freediven, duiken, Extended Range en rebreather in ruim 30 talen.

2 KWALITEIT
SSI  is  één van de weinige opleidingsorganisaties in het bezit van een mondiale ISO-certificering.

3 FLEXIBILITEIT   De SSI Trainingstandaards en het Total Teaching System bieden de perfecte combinatie van structuur en flexibiliteit. Flexibiliteit wil zeggen dat wij Dive Professionals opleiden die op basis van hun locatie en de behoeften van de cursisten de juiste beslissingen kunnen nemen.

4 ERVARING
De digitale programma’s van SSI vormen een heel nieuwe norm op het gebied van duikopleidingen. Ze omvatten de modernste functies zoals video’s, foto’s en illustraties in HD, de mogelijkheid om aantekeningen te maken en bladwijzers toe te voegen  en een volledig responsief design waardoor de programma’s op elk apparaat te gebruiken zijn. SSI Instructors hebben altijd zonder extra kosten de beschikking over actuele digitale materialen voor cursist en instructeur en PEG’s en theorie-examens van de programma’s die ze mogen verzorgen.

SSI_Instructeur

5 REAL TIME
Digitale brevetten in real time op het moment van afgifte en een service voor het afdrukken van brevetkaarten via een gebruiksvriendelijk online systeem. De brevetkaarten kunnen ook in het Dive Center zelf worden afgedrukt – een geweldige service voor de klant.

6 VOORDEEL
SSI Instructors betalen geen extra lidmaatschapsgeld om specialtyprogramma’s of EHBO- en reanimatie-opleidingen te mogen geven – dat is allemaal bij de jaarlijkse bijdrage inbegrepen.

7 POWER
SSI heeft het beste opleidingsprogramma voor duikprofessionals binnen de branche, te beginnen met Dive Guide. Dive Control Specialist Instructors mogen na het volgen van een aanvullende training de cross-over van hun eigen duikprofessionals verzorgen en hoeven hen niet naar een ander Dive Center te sturen. Gemotiveerde kandidaten zijn altijd welkom in de Instructor Trainer-opleiding.

8 VRAAG
Het netwerk van SSI  Dive  Centers en Dive  Resorts wordt snel groter en er is dan ook altijd vraag naar fulltime en parttime Dive Professionals – dat betekent kans op werk in de hele wereld.

Meer weten? Ga naar de website van SSI

SSI_koraalduivel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief