Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Rebreatherduiken met SSI

intro

SSI_CCR_rebreather-duiken

Na de succesvolle lancering van de ‘Extended Range’ programma’s zijn we aan de slag gegaan met de nieuwe digitale CCR manual en die is nu live! Later dit jaar komen er ook nieuwe CCR standaards en nog meer programma’s:

1. CCR Diving

2. CCR Extended Range

3. CCR Technical Extended Range

4. CCR Hypoxic Trimix

Bovendien heeft ons zusterbedrijf MARES een overeenkomst gesloten voor de overname van rEVO BVBA Belgium, één van de grootste fabrikanten van Closed Circuit Rebreathers (CCR). Eerder dit jaar heeft MARES ook lijn duikmaterialen onder de naam ‘Extended Range’ op de makrt gebracht – speciaal ontwikkeld voor de recreatieve duiker die net iets dieper wil gaan en langer onder wil blijven. Met de nieuwe rEVo rebreather krijgen deze duikers de mogelijkheid hun grenzen te verleggen en bovendien nog dichter bij het onderwaterleven te komen – in stilte!

www.divessi.com

Dit bericht delen

Avatar
Scuba Schools International (SSI)

Scuba Schools International (SSI) is ontstaan uit de passie van enkele fanatieke duikers die een duikopleiding voor iedereen mogelijk wilden maken. Al meer dan 40 jaar biedt SSI trainingen, duikcertificering en educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, duikcentra en resorts over de hele wereld. Gestart in 1970 is SSI nu uitgegroeid tot een organisatie met 30 Service Centers, die in meer dan 110 landen en op ongeveer 2500 internationale locaties vertegenwoordigd is. SSI verzorgt lespakketten in meer dan 25 talen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *