Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Hot: Malediven Liveaboards! Boek nu voor 2020 bij Diving World

Maak onvergetelijke duiken in het heldere en warme water van de Indische Oceaan met zeer grote kans op manta’s en walvishaaien! Oja, en spot grijze rifhaaien, duik naar verschillende manta poetsstations, maak een nachtduik met verpleegsterhaaien en geniet van prachtige pinakels. Do we need to say more? Een Malediven liveaboard stelt zeker niet teleur!

Tijdens het zomerseizoen naar de Malediven

Heb jij altijd al eens tussen manta’s en walvishaaien willen zwemmen of verpleegsterhaaien op de gevoelige plaat willen leggen? Aarzel dan niet en stap tijdens de zomermaanden aan boord van een luxe liveaboard in de Malediven! Waarom tijdens het zomerseizoen? Tussen de maanden april en december vindt de zomermoesson plaats op de Malediven. Een ontmoeting met manta’s, walvishaaien en verpleegsterhaaien is tijdens deze maanden groter dan tijdens andere maanden. De stroming rondom de ondiepe lagunes brengen namelijk plankton met zich mee. En laat de plankton nou net het voedsel zijn voor deze grote zeedieren!

Het is dan ook niet voor niets dat Diving World het hele jaar door fantastische cruises naar de zonnige Malediven organiseert! Inmiddels staan er voor 2020 alweer vele spectaculaire Malediven liveaboard duikvakanties voor je klaar. En nee, deze cruises hoeven helemaal niet boven de €2000,- uit te komen. Bij Diving World is een compleet verzorgde cruise namelijk al te boeken vanaf €1675,- en dat is inclusief vluchten, nitrox en alle toeslagen!

Naast onze fantastische standaard trips, worden er ook extra bijzondere trips georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de Sharktastic & Manta Madness liveaboard met vertrek op 15 Maart 2020 met 4 duiken per dag! Aan boord van de Emperor Explorer vaar je mee naar verrassende kanaalduiken, spectaculaire driftduiken en wonderschone poetsstations van de manta. Dit alles op basis van een 10 nachten all-inclusive combi-cruise, naast vluchten, nitrox en toeslagen zit er ook een korting van €900,- verwerkt in de prijs en boek je al vanaf €3350,-!

Ook voor andere data in het najaar van 2019 zijn nog verschillende liveaboard cruises te boeken. Kijk op de website voor meer informatie en prijzen.

Dé hoogtepunten van duiken rond de Malediven

Een van de hoogtepunten tijdens een liveaboard rond de Malediven zijn de zogenaamde poetsstations van de manta’s. Voor een welverdiende spabehandeling zwemmen de fotogenieke roggen naar een van de gezellig drukke stations om zich te laten wassen door de vele poetslipvissen. Ben je op de goede plek, dan scheren de schitterende manta’s met hun witte buiken sierlijk over je heen.

Ook voor de gigantische walvishaaien zit je op de Malediven helemaal goed. Omdat de Maldivische populatie van deze grootste vis ter wereld niet migreert, is de kans groot dat je er een of meerdere spot. Dé plek voor walvishaaien is duikspot Maamigili. Voordat de beesten op zoek gaan naar voedsel in het diepe, warmen de walvishaaien op in het ondiepe water. Inmiddels zijn er meer dan 370 walvishaaien geregistreerd in het gebied.

Rond Vaavu Atol heb je de meeste kans op een ontmoeting met een verpleegsterhaai. Vaak blijft het niet bij één haai, maar zwemmen er grote scholen voorbij. Écht spectaculair is een nachtduik rond deze stek. Met een zaklamp in je hand en een beetje geluk zwemt de ene na de andere verpleegsterhaai voorbij. Vanaf de zanderige bodem schijn je je licht naar boven en spot je 4, 5 of misschien wel 7 verpleegsterhaaien bij elkaar! Tussen alle haaien is er voor de roggen nog nét genoeg ruimte om te passeren.

Prijzen 2020 online bij Diving World

De populariteit van de Malediven Liveaboards ondergaat al jaren een geweldige toename! Door de exclusieve samenwerking met Emperor Maldives is het bij Diving World nu al mogelijk om voor de herfstvakantie 2020 een fantastische liveaboard trip vast te leggen! Of je nu houdt van luxe faciliteiten en veel mede-duikers of juist een eenvoudige boot met een klein gezelschap: Emperor Maldives en Diving World bieden voor iedere duiker wat wils!

Al jarenlang is Diving World nummer één vertegenwoordiger van Emperor Maldives in de Benelux. De mooiste Emperor liveaboards rond de Malediven boek je dan ook exclusief bij Diving World mét ANVR, SGR, SGRZ én Calamiteitenfondsgarantie.

Interesse in een fantastische liveaboard naar de mooiste duikstekken van de Malediven?

Voor de vroege vogel:

  • €900,- pp korting! Sharktastic & Manta Madness liveaboard met Emperor Explorer vertrek op 15 Maart 2020 vanaf €3350,- (inclusief vluchten)
  • €575,- pp korting! MEGA Meivakantie Best of Maldives liveaboard met Emperor Virgo vertrek op 26 April 2020 vanaf €1785,- (inclusief vluchten)
  • €900,- pp korting! MEGA Herfstvakantie Best of Maldives liveaboard met Emperor Leo vertrek op 24 Oktober 2020 vanaf €1825,- (inclusief vluchten)
  • Diverse liveaboard cruises met standaard prijzen in 2020 vanaf €1695,- (inclusief vluchten)

AL ONZE EMPEROR TRIPS ZIJN INCLUSIEF NITROX & ALLE BELASTINGEN!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief