Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

WK side-event: Presentatie Wrakduiken op de Noordzee

Tijdens de Duikweek en rondom het WK Onderwaterfotografie worden er allerlei activiteiten voor duikers en niet-duikers georganiseerd. Op 22 mei geeft onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven een presentatie aan boord van het duikvaartuig van de marine.

Duik mee in de Noordzee met onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven en laat je betoveren door de wonderschone onderwaterwereld. Op de bodem van de Noordzee liggen namelijk veel wrakken die een magische aantrekkingskracht op sportduikers hebben. Vooral op de wrakken uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog wordt veel gedoken. Elk wrak vormt zich in de loop der jaren om tot een kunstmatig rif waar veel onderwaterleven een thuis heeft gevonden.

Met ruim twintig jaar ervaring als fotograaf kan Cor zich rekenen tot één van de beste onderwaterfotografen in Nederland. Hij heeft een groot aantal publicaties in kranten en tijdschriften op zijn naam staan. Doordat Cor is aangesloten bij stichting Duik de Noordzee schoon heeft hij prachtige foto’s van de wrakken in de Noordzee kunnen maken, die hij deze avond zal tonen. De presentatie wordt gehouden op duikvaartuig Argus van de Marine. De bemanning van dit schip zal op deze avond ook uitleg geven over de functie van het schip. Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar stijn.mossink@onderwatersport.org en geef daarin aan met hoeveel personen je wilt komen en dat het om de presentatie ‘Wrakduiken op de Noordzee’ gaat. Meer informatie over Cor Kuyvenhoven vind je op zijn website.

www.corkuyvenhoven.com
Wanneer: vrijdag 22 mei om 20:30 uur
Waar: aan boord van duikvaartuig Argus van de Koninklijke Marine, Zierikzee

Het WK Onderwaterfotografie 2015 wordt gehouden in Zeeland van 22 tot en met 25 mei. De Duikweek met activiteiten in Zeeland én de rest van het land vindt plaats van 15 tot en met 25 mei. Kijk voor een volledig overzicht op de site van de Duikweek.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief