Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

WK side-event: Exposed by Alex Mustard en Karin Brussaard

Tijdens de Duikweek en rondom het WK Onderwaterfotografie worden er allerlei activiteiten voor duikers en niet-duikers georganiseerd. Op 23 mei kun jij je foto’s laten zien aan Alex Mustard en Karin Brussaard.

Wat vinden internationaal topfotograaf Alex Mustard en de bekende Nederlandse onderwaterfotograaf Karin Brussaard van jouw foto’s? Kom langs bij deze presentatie en laat je eigen foto’s zien! Nadat Alex Mustard eerst over zijn eigen werkwijze en zijn foto’s heeft verteld, geven ze daarna hun mening over jouw foto – die op groot scherm getoond wordt. Je krijgt direct een aantal tips mee naar huis om je foto’s de volgende keer nog beter te maken!

Alex Mustard fotografeert al meer dan dertig jaar onder water, waarvan de laatste tien jaar fulltime. Alex heeft vele prijzen gewonnen, hij is onder meer ‘BBC Wildlife Photographer of the Year’ geworden. Daarnaast heeft zijn laatste boek de ‘International Grand Prize’ gewonnen voor het beste onderwaterfotografieboek.

Karin Brussaard is een veelzijdig fotograaf. Ze publiceert haar werk in diverse nationale en internationale magazines en op websites. In een interview stond eens dat haar enthousiasme haar kracht is. Karin vindt dat ze gewoon veel plezier in het fotograferen heeft en dat is terug te zien in haar foto’s.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit? Stuur dan een mail naar stijn.mossink@onderwatersport.org en vermeld hierin met hoeveel personen je wil komen en dat het om de activiteit ‘Exposed’ van Alex en Karin gaat.

Foto: Karin Brussaard
Het WK Onderwaterfotografie 2015 wordt gehouden in Zeeland van 22 tot en met 25 mei. De Duikweek met activiteiten in Zeeland én de rest van het land vindt plaats van 15 tot en met 25 mei. Kijk voor een volledig overzicht op de site van de Duikweek.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief