Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

WK 2019 – De fotoserie van Filip Staes

Deze serie foto’s leverde Filip Staes, de Belgische deelnemer aan het WK Onderwaterfotografie, in. Geniet!

Categorie: groothoek met duiker

Categorie: visportret

Categorie: macro

Categorie: groothoek

WK-journaal
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, verhalen, foto’s en films en blogs van het WK? Check het WK-journaal. Daar proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Klik!

Dit bericht delen

Filip Staes
Filip Staes

Op zeer jonge leeftijd was ik reeds gefascineerd door de zee. Op vakantie lag ik urenlang in het water op zoek naar de mooiste dieren en schelpen. In 1992 begon ik te duiken. De eerste duiken waren in de binnenlandse meren, maar al vlug bracht ik elke zondag in Zeeland door, waar ik nu nog steeds te vinden ben. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

1 reactie

  1. Avatar

    Wow! Hoe dirigeer je dat die school vissen er op het juiste moment zwemt?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *