Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Curaçao - algemeen

#Winter2022 – Curaçao met Diving Holidays

Waar wil jij heen deze winter? Wij vroegen vier reisorganisaties naar hun tip voor de winter van 2022. Dit is de tip van Diving Holidays!

Het Caribische Curaçao heeft geweldige koraalriffen en gezonken schepen. Meer dan 110 duiklocaties zijn vanaf de kant bereikbaar. Daarnaast kun je ook bootduiken, zodat je bij de meest ongerepte riffen kunt duiken.

Naast de prachtige tropische riffen zijn aanraders: Tugboat, een wrak met veel mogelijkheden tot gevarieerde duiken van wand, wrak en diep. Of maak een duik op de Superior Producer, net buiten de haven van Willemstad. Het kan een stromingsduik zijn, maar vervolgens geniet je van veel rifvissen, barracuda’s en baarzen. Een topper is ook “Alice in Wonderland”, een kleine inham in Westpunt. Je hebt hier uitstekend zicht en prachtige koraalformaties. Hier is ook meer kans op grotere vissen, zoals schildpadden, roggen of dolfijnen.

Niet-duikers zullen zich ook prima vermaken: luieren op strand, snorkelen, bezoekje aan kleurrijk Willemstad of een van de vele landhuizen, ontdek Christoffel Park, ga mee met een buggy-tour.

Curaçao heeft voor elk wat wils!

Curaçao met Diving Holidays

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief