Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Wild Water introduceert duiken in Saoedi-Arabië in Benelux

Duiken in ongekende schoonheid, ongerepte riffen en enorm veel vis. Wild Water (her)introduceert duikreizen naar Saoedi-Arabië. 

We geven het toe: de titel is niet helemaal correct… Meer dan 10 jaar geleden reisden 100-en klanten met ons al naar Saoedi-Arabië. De lokroep van de indrukwekkende onderwaterwereld klonk luider dan de toenmalige administratieve rompslomp en de beperkingen aan land. Helaas kwam er een abrupt einde aan het duiken in deze ongekende schoonheid. Het land sloot zijn grenzen voor toeristen…

Nu wordt een scherpe bocht gemaakt, noem het gerust een geweldloze revolutie. Vrouwen moeten niet langer gesluierd rondlopen, de ene na de andere beperking verdwijnt in sneltempo, een visum bekom je gewoon online en toeristen worden met open armen ontvangen!

Ervaren duikers hebben er vaak de mond vol van: “Egypte 25 jaar geleden, dat was pas duiken!” Welnu, dit is het ogenblik waarop jij dit zelf (opnieuw) kan meemaken! Er werd meer dan 10 jaar niet op de riffen gedoken, destructieve visvangst door grote trailers is onmogelijk in Saoedi-Arabië, en zelfs nu zijn slechts 2 liveaboards operationeel langs een kustlijn die dubbel zo lang is als de Egyptische. Het hoeft geen verdere uitleg: dit is het ogenblik om Saoedi-Arabië te ontdekken! Ongerepte riffen, grote hoeveelheden vis en een exclusieve duikervaring zullen voor altijd in jouw geheugen gegrift staan!

Wild Water biedt jullie 2 opties:

  • Een basic liveaboard (Dream Master), geschikt voor maximaal 17 duikers en ideaal voor groepen die een boot wensen te charteren. Prijzen vanaf 1.840 € per persoon (inclusief vluchten).
  • Een splinternieuwe liveaboard (Saudi Explorer) met alle luxe en comfort die de moderne duikers verwacht. Prijzen vanaf 2.240 € per persoon (inclusief vluchten).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief