Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Volop Ammonite-licht bij de democenters

Speciaal voor de duiker die wil zien, voelen en vergelijken, heeft Ammonite in Nederland twee democenters waar de volledige lijn duik- en videolampen voor elke duiker aanwezig is.

Ammonite lampen zijn met recht lampen voor elke duiker. Het omvangrijke programma gaat van de kleinste back-uplampen tot de krachtigste duiklampen en ook videolampen. Waar je ook gaat duiken, Ammonite heeft dé juiste duiklamp voor je.

De producten in de Ammonite lijn hebben één ding gemeen – de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Een back-uplamp als reserve, een primaire handlamp voor koud of warm water, een kabellamp voor je technische duikavonturen, Ammonite heeft het. En wie filmt onder water, zit met de keuze uit videolampen goed. Ook Goodman-handles en accessoires ontbreken niet in het complete gamma.

Twee democenters

De Aalscholvers in Tilburg en Scuba-Academie in Vinkeveen hebben als democentrum de volledige lijn Ammonite lampen en accessoires in huis. Voel, kijk en vergelijk! De medewerkers van de democentra kunnen je uitvoerig informeren en je de lamp adviseren die past bij jouw duikprofiel en toekomstige duikplannen.

De Aalscholvers

“Voor duikers op ieder niveau – van beginner tot gevorderd technisch duiker – hebben wij een deskundig advies op het gebied van training en duikmateriaal, en dus ook over de Ammonite lijn met duiklampen. Want wij zijn een modern duikcentrum, maar met ouderwetse service, normen en waarden en een persoonlijke benadering.

Wij leveren – uit voorraad – uitsluitend de beste kwaliteit duikmaterialen. Voor ieder budget hebben wij een passende uitrusting én ook een geschikte Ammonite duiklamp.

Bij ons ben je bent verzekerd van kwaliteit en goed advies! En dat advies baseren we op échte ervaringen, want wij duiken. Overal. In meren, zeeën, op wrakken (en erin), in grotten. Ons streven is om zo veel mogelijk materialen in onze collectie ook zelf uit te proberen zodat jij de juiste keuze maakt!”

Scuba-Academie

Scuba-Academie was ruim 10 jaar geleden de eerste dealer in Nederland van het innovatieve Ammonite. En nu hebben we de status van Democenter. Daar zijn we trots op! Want nog altijd zijn wij heel enthousiast over deze lampenlijn. Ammonite staat voor passie, ambitie en innovatie. Daarom sluit het merk naadloos aan bij ons duikcentrum.

Ammonite blijft streven naar verbeteringen en neemt alleen met de beste producten genoegen. De systemen zijn volledig modulair en het merk heeft voor iedere duiker de beste oplossing – van beginnend duiker tot de veeleisende ‘technische’.

De volledige lijn is in onze winkel aanwezig. En niet alleen kun je de producten voelen en zien, ook mag je ze testen tijdens een bootduik in de Vinkeveense Plassen. Try before you buy is ons motto!

Democenter De Aalscholvers
Democenter Scuba-Academie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief