Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Vakantievoordeel met de Suunto Actiepacks

Heb jij je vakantiegeld al besteed? Dit Suunto voordeel is mooi meegenomen!


Van 1 mei tot 31 juli 2017 zijn er bij de erkende Suunto Dealers speciale Suunto Actiepacks beschikbaar. In zo’n actiepack zit een Suunto duikcomputer en een daarbij behorende Suunto Transmitter of Tankpod voor een zeer gereduceerd tarief.  Wat denk je hiervan?

[ACTIE PACK] EON Steel + Tank POD
Onlangs is voor de Suunto Eon Steel de 3e gratis software-update gelanceerd. Deze software-update zit vol verbeteringen en extra’s en maakt de Suunto EON Steel nu nog completer! Je kunt de Suunto EON Steel in maar liefst 14 verschillende talen gebruiken, ook in het Nederlands. Tevens is de Bluetooth-functie van de Suunto EON Steel geactiveerd en kun je draadloos contact maken met de Suunto Movescount App (iOS & Android). Zo kun je de instellingen van je Eon aanpassen of je duiken uitlezen om vervolgens je logboek te verrijken met foto’s en filmpjes die je weer kunt delen met vrienden.  De EON Steel met Tankpod kost normaal € 1299,-; de actiepack is tijdelijk verkrijgbaar met maar liefst € 300,- voordeel!

 

 

[ACTIE PACK] Vyper Novo + Tank pressure Transmitter
Wanneer je klaar bent om je duiken naar een hoger niveau te tillen, dan is de Suunto Vyper Novo de ideale duikbuddy om mee te nemen.  De Vyper Novo is beschikbaar in 2 kleuren (wit en grafiet), super duurzaam en geschikt voor nitrox. Hij is voorzien van talrijke geavanceerde functionaliteit om de diepte te ontdekken. Hij heeft optionele draadloze luchtintegratie, een digitaal kompas en mogelijkheid tot wisselen tussen 3 gassen. De combinatie van Vyper Novo met transmitter is normaal € 739, – en nu in het actiepack slechts € 529,- !  Dat is maar liefst 210 euro voordeel!

 

 

[Uitverkoop PACK] D6i All-Black Steel + Tank pressure Transmitter (nog maar enkele verkrijgbaar)
De Suunto D6i All Black is een stoere robuuste alleskunner! Met dit instrument maak je niet alleen indruk bij je duikmaten, ook tijdens het dagelijkse dragen zal er regelmatig gevraagd hebben wat voor gaaf horloge je je draagt!  Ook als duikcomputer staat de Suunto D6i All black steel zijn mannetje.  Hij heeft 4 duikmodi (inclusief freedive) , je kunt wisselen tussen maximaal 3 gasmengsels en een 3D-digitaal kompas.  De Suunto All Black Steel is niet opgenomen in de collectie van 2017 en is daarom als actiepack extra laag geprijsd.  Normaal kost de combinatie van Suunto D6i All Black Steel en de Suunto Tankpressure transmitter € 1279,- nu in dit speciale uitverkooppack slechts € 779,- ! Dat is maar liefst € 500,- voordeel!

 

De aanbiedingspacks zijn verkrijgbaar van 1 mei tot en met 31 juli 2017 bij alle erkende Suunto Dealers in de Benelux, zolang de actievoorraad strekt. Vraag je Suunto Dealer naar de actievoorwaarden of kijk en bestel via www.amilcosports.nl

Dit bericht delen

Avatar
AmilcoSports

AmilcoSports is distributeur van de premium merken Suunto, Aqua Lung, Bare en MetalSub.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *