Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Testen maar!

27 september is de feestelijke opening van het Duikhuis Testcentrum: eerst testen dan kopen. Meteen een goede reden voor een aantal grote Amerikaanse merken hier met hun eerste ‘brand store’ in Europa neer te dalen.

Van 12.00 – 17.00 uur staan de deuren van het Duikhuis open om ter plaatse duikmaterialen te testen, advies in te winnen over de producten, de perfecte duikset aan te schaffen en naar interessante lezingen te luisteren over het gebruik.

Op deze dag worden ook de nieuwe merken bij het Duikhuisgeïntroduceerd: Oceanic, Hollis, Lavacore, OceanPro, Xcel, OceanReef, Sealife en Light & Motion. Vooral de merken Oceanic, Hollis, Lavacore en OceanPro van American Underwater Products zijn nog onbekend in Nederland, terwijl Oceanic langs de Great Barrier Reef in Australië het meeste verkochte merk is.
Duikhuis_duikerster met pak  Duikhuis_masker

Voor het testen van de duikmaterialen luisteren bezoekers naar korte lezingen over het gebruik hiervan in de nieuwe ‘onderwater’vergaderzalen naast het vernieuwde H2O restaurant in Merwestein. De presentatoren zijn experts van het Duikhuis, maar ook specialisten op het gebied van fotografie, technisch duiken en free diving komen het gebruik toelichten. Na de presentatie testen zij het product van hun keuze in het zwembad en krijgen zij nadere informatie in de winkel. Als het duikitem dan geheel naar wens is, gaat de klant tot aankoop over.

Uniek concept: onder water testen voordat je gaat kopen
Het plan om een testcentrum te openen lag er al geruime tijd. “Duikmaterialen schaf je voor meer dan 10 jaar aan en dan is het wel zo fijn dat het trimvest écht op je lijf geschreven is en dat het werkt zoals je hoopt. En waar kan je beter je duikmateriaal testen dan onder water”, geeft eigenaar van het Duikhuis Eric Schunselaar enthousiast aan. Met dé grote merken als Hollis, Oceanic en Xcel kan het Duikhuis zowel beginnende als gevorderde duikers voorzien in hun wensen als het gaat om de perfecte duikset.

Duikhuis_maskerlogoDe bovengenoemde merken zijn zeer vooruitstrevend in de duikbranche. De oprichter van American Underwater Products, Bob Hollis is, na Jaques Cousteau een van de bekendste uitvinders in deze industrie. Alleen in Europa kennen we de naam Bob Hollis niet zo goed. Duikers aan deze kant van de Atlantische Oceaan zeggen over de merken vaak ‘the best kept secret in the dive industry’.

   Het Duikhuis is lid van HISWA Duiksport.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief