Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Suunto D6i Novo Zulu – Robuuste duikcomputer met duurzame Zulu strap

Suunto lanceert eind oktober nieuwe, robuuste varianten van de Suunto D6i Novo wristop duikcomputer. De geraffineerde Suunto D6i Novo Zulu heeft alle fantastische eigenschappen van de D6i Novo, met als extra toevoeging een uiterst duurzame leger-stijl Zulu band die verkrijgbaar is in drie kleuren: zwart, stealth en blauw.  De blauwe optie is exclusief verkrijgbaar voor duikinstructeurs en divemasters.

Suunto D6i Novo Zulu duikcomputer

De Zulu strap is gebaseerd op de populaire NATO-strap, oorspronkelijk ontworpen voor militair gebruik en ontwikkeld om lang mee te gaan in de meest zware omstandigheden.  Dankzij het veilige sluitsysteem zijn de Zulu straps erg populair onder duikers over de hele wereld.

“We wilden gehoor geven aan de verzoeken van freedivers en duikinstructeurs,” vertelt Timo Halko, hoofdontwerper van de Suunto D6i Novo.  “Het textiel is afkomstig uit Finland, het ontwerp is speciaal gemaakt voor mensen die het uiterste van hun materiaal eisen.”

Suunto D6i Novo Zulu duikcomputerSuunto D6i Novo Zulu duikcomputerSuunto D6i Novo Zulu duikcomputer

De dubbele band onder de horlogekast door, in combinatie met de adapters en de dikke RVS ogen, houdt het horloge op zijn plaats zelfs als er tijdens de duik iets onverwachts gebeurt. De Zulu band is eenvoudig aan te passen zodat hij over een duikpak gedragen kan worden, en is comfortabel en stijlvol voor dagelijks gebruik. De band is gemaakt in Finland, net als de Suunto duikcomputers.

“De combinatie van een duurzame Zulu band met het saffier glas en de stalen behuizing van de Suunto D6i Novo geeft dit horloge een zeer robuuste look en feel,” voegt Halko toe.

Suunto D6i Novo Zulu duikcomputer

Serieuze duikfuncties en een robuuste stalen behuizing
De D6i Novo staat bij veel duikprofessionals bekend als betrouwbare duikcomputer met tal van praktische hulpmiddelen zoals een digitaal kompas met kantelcompensatie, draadloze luchtintegratie en 5 modi (lucht, nitrox, gauge, free en off) . Alle Suunto D6i Novo horloges zijn voorzien van een zware stalen kast en krasbestendig saffierglas glas met een coating die beschermt tegen vuil en vet.

In aanvulling op de nieuwe D6i Novo modellen blijven de D6i Steel en Suunto D6i All Black steel in het assortiment. De D6i duikcomputers zijn eenvoudig te synchroniseren met Suunto DM5 software en Suunto Movescount zodat u uw gelogde duiken met foto’s en video’s kunt delen met de rest van de wereld.

Suunto D6i Novo Zulu duikcomputer  Suunto D6i Novo Zulu duikcomputer

Alle Suunto duikcomputers zijn ontworpen, gemaakt en getest in Vantaa, Finland.

Klik hier voor de Suunto dealer bij jou in de buurt.

4 reacties

 1. En wat gaat de kostprijs weer zijn.

  REAGEREN
  • De adviesprijs van de leverancier is 859 euro.

   REAGEREN
 2. Wat gaat hij kosten ?

  REAGEREN
  • Haha gezien

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief