Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Stem nu | De finalisten van hét duikmoment van 2023

Wat een jaar! 78 videoclips kregen we binnen voor Hét duikmoment van 2023! Dit zijn de tien finalisten. Stem nu en maak kans op een cadeaubon.

Aan mooie duikmomenten geen gebrek in 2023! Dat bleek wel uit de vele inzendingen die we kregen – van Azië tot de Caribbean, van de de Rode Zee tot de Oosterschelde, mooie duikmomenten genoeg! Een lastige klus voor de jury die bestond uit duikers, filmers en ook niet-duikers. Samen stelden zij een shortlist van tien mooie momenten samen die in de finale meedingen naar de titel Hét duikmoment van 2023.

Stemmen!

De shortlist is gemaakt en nu is het aan jou om je favoriete duikmoment te kiezen en mede te bepalen wat Hét ultieme duikmoment van 2023 wordt en dus ook wie eeuwige roem verdient en een waardebon en twee kaarten voor Duikvaker krijgt. Stemmen kan tot en met 31 december 2023 en eenmaal per e-mailadres. Onder de stemmers verloten we een cadeaubon!

Welke duikmomenten zitten er in de finale? Je ziet ze hieronder…

(wil je ze achter elkaar zien, klik dan hier voor de YouTube Playlist met finalisten).

Klik hier wanneer het stemformulier niet wordt geopend.

Klik hier wanneer het stemformulier niet wordt geopend.

Film jij ook onder water?

Heb jij een geweldige duik of een bijzondere vakantie op video vastgelegd? Dan kun je het hele jaar door op DuikeninBeeld je beleving laten zien. Heel makkelijk… plaats een duikreport!  Geen video, maar wel foto’s of alleen een mooi verhaal? Ook dan kun je een duikreport plaatsen.

1 reactie

  1. Good Job Mr. Pim

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief