Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Natuur / Nieuws

Shark Night!

Op donderdag 8 januari 2015 organiseert FunteQ Diving een interessante voordracht over haaien voor duikers en natuurliefhebbers. De Dutch Shark Society zal een interactieve presentatie geven over de vele haaiensoorten die zowel in de Nederlandse wateren als internationaal voorkomen. Prachtig beeldmateriaal, interessante feiten en beschermingprogramma’s van haaien wereldwijd zullen de revue passeren.

Oprichters Peter Verhoog en Georgina Wiersma hebben over de hele wereld ervaring opgedaan met deze tot de verbeelding sprekende roofvissen die ze nu actief beschermen met de Dutch Shark Society. Het behoud van roofvissen is cruciaal voor een goed ecologisch evenwicht. Om de boodschap van de Dutch Shark Society kracht bij te zetten, legt Peter Verhoog deze indrukwekkende dieren op de gevoelige plaat vast. Zijn fotowerk werd gepubliceerd in talloze bladen en boeken, waaronder National Geographic. Peter is Nederlands bekendste haaienfotograaf en hij maakte deel uit van diverse internationale expeditieteams.

Peter Verhoog en Georgina Wiersma starten hun presentatie op donderdag 8 januari om 20.30 uur bij technisch duikcentrum FunteQ Diving aan de Grote Waard 44 te Honselersdijk. Toegang is gratis indien u zich van te voren opgeeft via dave(at)funteqdiving.nl. De organisatie stelt het op prijs als bezoekers ter plekke in de daarvoor aanwezige ‘Haaienpot’ een donatie doen voor de stichting Dutch Shark Society. Klik voor meer informatie.

Foto: Peter Verhoog/ Dutch Shark Society

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief