Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Scuba-Academie – Daar gebeurt het!

Waar je moet zijn op Duikvaker? Op de stand van Scuba-Academie. Niet alleen voor de koffie en de winactie, maar juist omdat dit fullservice duikcentrum je alles biedt voor je duiken – recreatief én technisch.

5 pijlers van Scuba-Academie op Duikvaker

  1. PADI en GUE duikopleidingen – alle info over opleidingen van beginner tot en met instructeur.
  2. Duikwinkel in Vinkeveen waar je het hele jaar door terecht kunt voor een breed scala aan merken. Op Duikvaker kun je terecht voor Ammonite, Santi, Shearwater, Bare droogpakken en onderkleding, Halcyon, Ursuit, Apeks, Scubapro en K01, stuk voor stuk merken waar Scuba-Academie ook democenter van is. Voor deze merken geldt ’try before you buy’ – maak op Duikvaker een afspraak om een proefduik met een of meer van deze producten in Vinkeveen te plannen. Of kom langs, maak kennis met de ‘democenter’-merken en laat je adviseren!
  3. Al eens een bootduik bij ons gemaakt? Of met de club of ene groep vrienden een dag- of weekendarrangement geboekt inclusief duiken, lunch en bbq? Op Duikvaker vertellen we je er alles over.
  4. Ook voor onderhoud zit je goed: Scuba Repair & Service. Of het nu een fleskeuring is, onderhoud aan je duikapparatuur of de reparatie van je droogpak.
  5. Vullen doen we volop! Ons vulstation in Vinkeveen heeft nitrox, trimix en perslucht op buffer.

De lekkerste koffie!

Kom naar onze stand! Onze koffieartiest (barista Tristan) staat ook dit keer klaar om de allerbeste koffie voor je te maken.

We komen niet alleen!

Nee! We nemen onze partners mee:

Dive Supplies Holland – met hen werken we samen op het gebied van cilinderkeuringen, onderhoud aan duikapparatuur en reparatie van droogpakken.

Black Marlin Diving – een samenwerking op het gebied van noordzeeduiken, overlevingstrainingen op zee, wrakduikopleidingen en TDI trainingen. Wil je meer weten over de noordzeetrips, je inschrijven of een training volgen? Kom dan naar onze stand. De 9 meter lange RIB van Black Marlin staat daar in de schijnwerpers.

Top 10

Speciaal voor Duikvaker hebben we een TOP 10 samengesteld met aanbiedingen van producten uit ons democenter. Kijk in onze webshop voor meer info. Mis de  FANTASTISCHE KORTINGEN niet. Bestel tijdens Duikvaker en binnen een week krijg je de producten thuisgestuurd. De aanbiedingen gelden alleen in het beursweekend.

Winnen!

– 2 paar Scubapro Camouflage Jetvinnen
– 3 x boek “The Fundamentals of Better Diving
Hoe doe je mee? Je hoeft je op onze stand alleen maar aan te melden voor de nieuwsbrief.

GUE presentatie en Meet & Greet

Op zondag 15:15 uur presenteren JP Bresser, Ferry Schram en Annemarie Bresser GUE op het hoofdpodium. Daarna is er een GUE Meet & Greet op de stand van Scuba-Academie. De presentatoren kunnen dan al je vragen over GUE beantwoorden. Tevens geven we 5 x het boek “ The Fundamentals of Better diving” weg.

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief