Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Freediving / Freediving - Nieuws van onze partners

RF2 – hét nieuwe Fourth Element-pak voor freedivers

Nieuw! Fourth Element presenteert het nieuwe ultieme pak voor freedivers die in frisser water duiken – de RF2!

De RF2 is het nieuwe pak voor freedivers, ontwikkeld in samenspraak met professionele freedivers, instructeurs en materiaalspecialisten. De kennis en ervaring van freedivers zie je terug in dit pak! De RF2 is een tweedelig pak met een dikte van 6/5/4 mm, speciaal voor freedivers die maximale bewegingsvrijheid nodig hebben en warm willen blijven.

De inzetstukken rond de romp, op de armen en benen maken het pak extra duurzaam. Het Glideskin op de schouders en de kap maken je als freediver extra dynamisch in het water. Het is hét pak voor freedivers die in frisser en zelfs koud water de onderwaterwereld op een ademteug verkennen.

Het pak zit comfirtabel en sterker dan de traditionele smoothskin pakken. De rekbaarheid is uitstekend en de pasvorm ongekend. Aan de binnenzijde is het pak gevoerd met Metalite zodat lichaamswarmte des te beter wordt vastgehouden.

Daan Verhoeven, de freedivende fotograaf en filmer, zegt: “Zodra ik in het water lag, dacht ik niet meer aan het pak. Niets knelde, niets zat in de weg, zo comfortabel is het.”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief