Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Kies je favorieten voor Publieksprijs ONK 2023

Welkom bij de eerste stemronde van de DuikeninBeeld Publieksprijs ONK 2023. Jij bepaalt samen met de andere stemmers welke tien foto’s doorgaan naar de finale.

Deze zomer hebben onderwaterfotografen (en filmers) deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie in Zeeland en in zoet water, dat georganiseerd wordt door de NOB in samenwerking met Aquashot. Ook konden fotografen deelnemen aan de teamwedstrijd en foto’s insturen voor de categorie No Limits.

Een vakjury buigt zich over de foto’s die de deelnemende fotografen hebben ingeleverd. De juryleden bepalen wie de kampioenen van 2023 worden. Dit wordt op 25 november bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking (waar ook jij bij aanwezig kunt zijn).

Publieksfavoriet

Maar ook het publiek kan een favoriet bepalen. Speciaal voor de Publieksprijs hebben de deelnemers elk één van hun foto’s geselecteerd waarmee ze meedingen naar de DuikeninBeeld Publieksprijs 2023.

En zoals de naam al zegt, het is een prijs die door het publiek, onder andere door jou, wordt toegekend. Dus kan er nú gestemd worden.

Stemmen!

Het stemmen gebeurt in twee rondes:

Stemronde 1 loopt van 12 november tot en met 19 november 2023. Je kunt stemmen op alle foto’s die je hieronder ziet. Je mag stemmen op zoveel foto’s als je wilt, maar je kunt per e-mailadres maar een keer een stemformulier insturen – dus heb je meerdere favorieten, geef dat dan in een en hetzelfde stemformulier aan.
De tien foto’s met de meeste stemmen gaan door naar Stemronde 2.

Stemronde 2 is op zaterdag 25 november van circa 19:45 uur tot 20:45 uur tijdens de prijsuitreiking – in de zaal, thuis op de bank of waar in de wereld je op dat moment ook bent. In de tweede en dus finaleronde kun je per e-mailadres op één enkele foto stemmen.

Klik op de knop en stem! 
Of scan de QR-code.

Deze foto’s dingen mee naar de DuikeninBeeld Publieksprijs 2023.
Klik op een foto om de diavoorstelling te openen. Of scrol door de foto’s.

Klik op de knop en stem! 
Of scan de QR-code.

2 reacties

  1. Foto 41 bijzonder mooi

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief