Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Duiken

Mijn zeester…

Het is natuurlijk best leuk om aan anderen te vragen wie hun ‘zeesterren’ van 2014 zijn, maar dan kun je die vraag ook wel eens terug krijgen.

slangsterEn dat gebeurde…  «Leuk dat je het vraagt, Lin, maar wie zijn jouw zeesterren eigenlijk?» Tja, daar heb ik natuurlijk meteen tig antwoorden op, maar dat mag dan weer niet. Dat wordt dus nadenken onder de kerstboom.

Natuurlijk, het hele team van DuikeninBeeld, allemaal zeesterren, want zonder hen is er geen website. En met het hele team bedoel ik echt iedereen die op de voor- of op de achtergrond actief is… allemaal vrijwillig! Van Rutger, die de technische kant doet, tot Edwin, die een heel rollenspel voor zijn rekening neemt van schrijven, fotograferen, redigeren, initiëren, denken, afremmen tot aanjagen. Maar ook alle bloggers, auteurs, fotografen, nieuwsjagers en meedenkers.

En dan het beursteam… al die mensen die met een grote lach een weekend lang de stand op Duikvaker (ook weer  op 31 jan en 1 feb!) bemannen, vragen beantwoorden, duikers enthousiasmeren en aan wie ons nog niet kent, uitleggen wat we zijn en wat we doen. Gewoon omdat ze het leuk vinden!

De Duikreporters… meer dan 150 mensen die hun verhaal vertellen, hun foto’s delen of hun filmbeelden plaatsen van duiken en duiklocaties over de hele wereld. Sommigen doen dat zelfs na elke duik. Respect!

Al die duikers die zich inzetten om het duikwater schoon te houden – zout, zoet, in eigen land en erbuiten. Maar ook al die mensen die de oceanen en hun bewoners beschermen. Of zijn mijn zeesterren juist de bewoners van de zeeën?

Maar daar klikt dat stemmetje weer….  «Eén zeester, Lin, wie is jouw zeester? Niet die hele kuddes mensen die je nu opnoemt. Die het echt allemaal waard zijn. Maar die ene zeester….wie?»

Oké, dan kan ik kort zijn. Die ene zeester, dat ben JIJ.
JIJ die naar DuikeninBeeld komt. JIJ die nu mijn zeesterrennstukje leest. Want voor JOU maken wij met z’n allen DuikeninBeeld! Zonder JOU hoeven we dat niet te doen…

Ik wens je alvast een prachtig 2015!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief