Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Materiaal

Wat is Mares Ergotrim?

Een revolutionair concept van Mares, dat is de ERGOTRIM! Een innovatie op het gebied van trimvesten. Maar wat is het?

Meer dan 20 jaar geleden was Mares de eerste fabrikant in de duikindustrie die een alternatief trimsysteem introduceerde, genaamd AIRTRIM. Deze uiterst functionele power inflator was één van de meest innovatieve ontwerpen in de geschiedenis van de trimvesten. Vele andere fabrikanten volgden al snel en brachten soortgelijke concepten uit, maar geen enkele kon tippen aan de prestaties van de pneumatisch gebalanceerde AIRTRIM.

Hoewel de Mares AIRTRIM nog steeds de pionier op het gebied van power inflators is, is deze al vele jaren onveranderd gebleven. De afgelopen jaren heeft Mares hard gewerkt aan de ontwikkeling van niet alleen een “restyling” van dit belangrijke product, maar heeft de fabrikant ook een geheel nieuw systeem ontworpen.

De ERGOTRIM is een revolutionair concept dat trimvesten naar een nieuw tijdperk zal brengen. De Mares ERGOTRIM integreert de AIRTRIM 2.0 technologie in een ergonomische configuratie met pneumatische ontluchting. Een tuimelschakelaar ligt boven op de knoppen voor opblazen en pneumatisch ontluchten om gelijktijdige bediening te voorkomen en een probleemloze luchtstroom te garanderen.

Duikers kunnen de ERGOTRIM gebruiken om het trimvest te ontluchten, ongeacht hun duikpositie, of om op te blazen met een 40% hogere flow dan de originele AIRTRIM. Het resultaat van dit innovatieve ontwerp is een zeer gestroomlijnd trimvest dat onder alle omstandigheden met één hand kan worden bediend en dat vrije bewegingsruimte op de linkerschouder heeft.

De nieuwe ERGOTRIM heeft ook een traditionele knop voor oraal opblazen met een ergonomisch georiënteerd mondstuk voor eenvoudige bediening. Een snelkoppeling maakt het mogelijk om het ERGOTRIM systeem snel los te koppelen van het trimvest voor oraal opblazen en onderhoud. Eén van de meest bijzondere eigenschappen is echter dat de ERGOTRIM geschikt is voor het geven van duikinstructie. Duikprofessionals kunnen de ERGOTRIM namelijk gebruiken in de standaardpositie [over de linkerschouder] tijdens het lesgeven om vaardigheden aan hun leerlingen te demonstreren.

Deze Mares ERGOTRIM is nu verkrijgbaar op de “Guardian” (voor heren) en “Grace” (voor dames) trimvesten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief