Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Marcel van der Velden – Zeeland oktober 2014

Locatie Grevelingen en Oosterschelde

 

Duikreporter Marcel is druk aan het oefenen met zijn nieuwe videocamera… De resultaten? Oordeel zelf, hij deelt zijn video in dit bericht.

Mijn film van de Azoren was geheel gemaakt met geleende camera’s en beelden. Inmiddels ben ik in het gelukkige bezit van een eigen videocamera met onderwaterhuis en filmlamp dus ben ik in september en oktober flink aan het oefenen gegaan in Zeeland.

Leuk te merken dat je meteen heel anders duikt. Als eerste overbrug ik veel minder afstand tijdens het duiken omdat ik tijd nodig heb om jezelf en je camera goed te positioneren om een goed shot te maken. Desondanks is het wel heel leuk om de onderwaterbeelden aan niet duikende mensen te laten zien.

Het volgende filmpje is gemaakt met het materiaal van 5 duiken in de Grevelingen en de Oosterschelde.

 

Dit bericht delen

Avatar
Marcel van der Velden

Geboren in 1973 en sinds jongs af aan al een waterrat. Na het schoolzwemmen via de lokale zwemvereniging in aanraking gekomen met snorkelen. In 1992 een duikcursus in Egypte gedaan en me aangesloten bij een duikvereniging in Nieuwegein, de plaats waar ik woon. Op vele plaatsen in Nederland, Europa en daarbuiten gedoken. Sinds 2013 begonnen met filmen onderwater. Mijn films kan je zien op mijn site; www.marcel-vd-velden.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *