Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Laat ook je foto’s zien!

Ben je ook zo trots op je foto’s? En wil je ze het liefst met iedereen delen? Dat kan op DuikeninBeeld. Voor elke fotograaf is er plek in de fotogalerie.

PB248108-kopie-bewerktEen dagje gedoken in Vinkeveen, een weekendje Zeeland, een vakantie in tropisch water – je hebt leuke duiken gemaakt! En de geheugenkaart van je camera staat vol met mooie herinneringen die je het liefst met iedereen wilt delen. Om te laten zien hoe mooi het onder water is, maar misschien ook om tips van andere fotografen te krijgen.

250 fotografen gingen je al voor in de fotogalerie van DuikeninBeeld – beginners, gevorderden en pro’s die in elk geval één ding met elkaar gemeen hebben: hun enthousiasme voor onderwaterfotografie en de onderwaterwereld!

Hoe?
Registreer je als gebruiker op DuikeninBeeld. Na ontvangst van je gebruikersnaam en wachtwoord kun je foto’s uploaden en verschijnt ook jouw album in de galerie.
Je kunt foto’s aan je album toevoegen, de informatie bewerken en als je dat wilt, foto’s ook weer uit je album verwijderen.

Zien we je binnenkort in de fotogalerie?

Openingsfoto: Edwin van der Sande

fotogalerie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief