Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Films

Kerstfilms – Vijfmaal Netflix

Wat doe jij op en rond de feestdagen? Lekker een filmpje pakken? Wij hebben vijf tips voor een avond of middag netflixen.

Hold your breath - The Ice Dive

Freediver Johana Nordblad wordt gevolgd tijdens haar poging om het wereldrecord zwemmen onder het ijs op één ademteug te breken.

No limit (Sous emprise)

Een film gebaseerd op het verhaal van de Franse freedive-ster Audrey Mestre, over liefde en drama in de diepten van de Midddellandse Zee.

Thai Cave Rescue

Wie heeft het destijds niet ademloos gevolgd? De redding van de Thaisevoetballerstjes en hun coachuit een ondergelopen grot in de buurt van Chiang Rai, Thailand. Een heroïsche reddingspoging door internationale grotduikexperts die al hun kennis en ervaring inzetten om terwijl de klok tikt, het onmogelijke te doen.

Puff: Wonders of the Reef

Een babykogelvis reist door een wonderlijke, microwereld vol fantastische wezens terwijl hij een onderkomen zoek op het Great Barrier Reef. De docu geeft een beeld van het ecosysteem van het koraalrif vanuit het perspectief van de vis.

My Octopus Teacher

Als je deze film die een Oscar in de wacht sleepte, nog niet hebt gezien, dan is dit het moment. Een freediver sluit vriendschap met een octopus in een Zuid-Afrikaans kelpwoud. Een mooie verhaal in een prachtige onderwaterwereld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief