Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Nieuws

Japanse duikers terecht

Vijf van de Japanse duikers die bij Bali werden vermist, zijn terecht, meldt nos.nl eerder vandaag. En via duikscholen en duikgidsen ter plaatse wordt gemeld dat ook de laatste twee duikers levend gevonden zijn, al spreken de berichten elkaar tegen.

Vijf van de zeven Japanse duikers die afgelopen vrijdag verdwenen voor de kust van Bali, zijn na drie dagen levend teruggevonden. Het gaat om vijf vrouwen. Hoe de vijf duikers de drie dagen hebben overleefd, is nog niet bekend.

Een visser vond de vrouwen vanochtend, ongeveer 300 meter uit de kust van Nusa Bali. Volgens de politie zijn de vrouwen uit het water gehaald en naar de stad Sanur gebracht.

Grote zoektocht

De groep was vrijdag gaan duiken bij een eilandje bij Bali. Terwijl de zeven onder water waren, stak er een hevige wind op en ging het regenen. Vanaf dat moment zijn de duikers niet meer gezien. Daarop kwam een grote zoektocht op gang waar zeker honderd mensen aan meededen.

Update: 14:30 uur
Via lokale duikcentra en gidsen hebben we vernomen dat ook de nog vermiste man en vrouw gevonden zijn. Gelukkig…

Update 18-2-2014: 
Alle berichten spreken elkaar tegen…. De vijf zijn gevonden, dat staat vast. Maar of de twee andere duiksters nu wel of niet levend zijn gevonden, is een groot vraagteken. Wij hopen van wel natuurlijk.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief