Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jackie Oomen – Op zoek naar zeepaardjes

Datum 4 juli 2012
Locatie Sint Annaland

Jackie koos er vorig jaar zomer voor om de drukte op St. Annaland te vermijden. Wat dat heeft opgeleverd, zie je in zijn film.

Lekker rustig dus we waren alleen op de stek. We gingen voor de Paardjes en die zagen we ook erg veel. Onderweg naar de duikstek, onderwater viel het wel mee, er was wel een buddy die had een Paard gehoord onder water.
De duik zelf begon wat onrustig vanaf het strand. Het was het erg stoffig. We doken met 3 man en we waren Paul even kwijt, maar we vonden na een minuutje weer elkaar boven water.

Wat dieper was het prima zicht met leuk onderwater leven, ineens stopte mijn lamp ermee. Wat later stopte de lamp van Paul. Het begon al aardig donker te worden, dus vond ik het wel best. We zagen net aan het einde van de duik een grote Zeenaald. Een mooie afsluiting van de duik.

Weer boven was het weer bar en boos in de regen omkleden. Dat nakleppen sloegen we maar over. Wat een klote weer ineens. Van deze temperatuur kentering en onderwater waar het wel zomer was YES 20 graden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief