Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Jack Polanen- Manta bij Bonaire

Bij Bonaire is een manta gesignaleerd. Best uitzonderlijk. Ik heb hem op film vastgelegd.

Datum 17 juli 2011
Locatie Bonaire

 

manta gesignaleerd. Best uitzonderlijk

Dit bericht delen

Avatar
Jack Polanen

Hallo! Vanuit zonnig Bonaire ;o) Ik ben dus Jack Polanen, duiker en videograaf (hobbymatig). Na in NL in het bedrijfs onroerend goed te hebben gewerkt woon ik nu op Bonaire. Ik woon hier met mijn vrouw en twee honden en verhuur vakantie accommodatie aan (meest) duikers . Vooral filmende en fotograferende duikers komen hier omdat wij dezelfde hobby hebben en ze naar de bijzondere plekjes kunnen brengen. Neem gerust contact op als je deze kant op wilt komen voor info over duiken en het mooie eiland!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *