Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

HOT: Liveaboards in de Malediven!

Maak onvergetelijke duiken in het heldere en warme water van de Indische Oceaan met zeer grote kans op manta’s en walvishaaien! O ja, en spot grijze rifhaaien, duik naar verschillende mantapoetsstations, maak een nachtduik met verpleegsterhaaien en geniet van prachtige pinakels. Do we need to say more? Een liveaboard in de Malediven stelt niet teleur!

In de zomer naar de Malediven

Heb jij altijd al eens tussen manta’s en walvishaaien willen zwemmen of verpleegsterhaaien op de gevoelige plaat willen leggen? Aarzel dan niet en stap tijdens de zomermaanden aan boord van een luxe liveaboard in de Malediven! Waarom in de zomer? In augustus en september zijn de manta’s, walvishaaien en verpleegsterhaaien het meest actief en dus is de kans op een ontmoeting het grootst. De plankton die door de stroming in de ondiepe lagunes wordt geveegd, wordt in grote getalen gevolgd door manta’s en walvishaaien die op zoek zijn naar voedsel.

Het is dan ook niet voor niets dat Diving World in samenwerking met DUIKEN Magazine in september en oktober 2018 drie lezersreizen naar de zonnige Malediven organiseert. Inmiddels hebben al 75 duikliefhebbers zich aangemeld, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij deze bijzondere liveaboard trip niet missen? Aarzel dan niet langer en meld je aan voor de laatst beschikbare plaatsen met vertrek op 6 oktober 2018. De “Manta Madness” DUIKEN Lezersreis wordt uitgevoerd met de super-de-luxe Emperor Serenity op basis van all-inclusive (ook nitrox). Vanaf €1995,- (inclusief vlucht).

Ook voor andere data in de zomer van 2018 zijn nog verschillende liveaboard cruises te boeken. Kijk op www.divingworld.nl voor meer informatie en prijzen.

Dé hoogtepunten van duiken rond de Malediven

Een van de hoogtepunten tijdens een liveaboard rond de Malediven zijn de zogenaamde poetsstations van de manta’s. Voor een welverdiende spabehandeling zwemmen de fotogenieke roggen naar een van de gezellig drukke stations om zich te laten wassen door de vele poetslipvissen. Ben je op de goede plek, dan scheren de schitterende manta’s met hun witte buiken sierlijk over je heen.

Ook voor de gigantische walvishaaien zit je op de Malediven helemaal goed. Omdat de Maldivische populatie van deze grootste vis ter wereld niet migreert, is de kans groot dat je er een of meerdere spot. Dé plek voor walvishaaien is duikspot Maamigili. Voordat de beesten op zoek gaan naar voedsel in het diepe, warmen de walvishaaien op in het ondiepe water. Inmiddels zijn er meer dan 370 walvishaaien geregistreerd in het gebied.

Rond Vaavu Atol heb je de meeste kans op een ontmoeting met een verpleegsterhaai. Vaak blijft het niet bij één haai, maar zwemmen er grote scholen voorbij. Écht spectaculair is een nachtduik rond deze stek. Met een zaklamp in je hand en een beetje geluk zwemt de ene na de andere verpleegsterhaai voorbij. Vanaf de zanderige bodem schijn je je licht naar boven en spot je 4, 5 of misschien wel 7 verpleegsterhaaien bij elkaar! Tussen alle haaien is er voor de roggen nog nét genoeg ruimte om te passeren.

Prijzen 2019 online bij Diving World

Vanwege de geweldige toename aan populariteit van liveaboards in de Malediven is het bij Diving World vanaf nu al mogelijk een fantastische liveaboard trip voor volgend jaar vast te leggen! Ook organiseert Diving World in samenwerking met DUIKEN Magazine in september 2019 wéér twee schitterende lezersreizen. Met vertrek op 21 én 28 september is de kans op het spotten van manta’s en walvishaaien wederom het grootst. Deze DUIKEN Lezersreizen wordt uitgevoerd met de super-de-luxe Emperor Serenity op basis van all-inclusive (ook nitrox). Vanaf €1995,- (inclusief vlucht).

Al jarenlang is Diving World nummer één vertegenwoordiger van Emperor Maldives in de Benelux. De mooiste Emperor liveaboards rond de Malediven boek je dan ook exclusief met ANVR, SGR én Calamiteitenfondsgarantie bij Diving World.

Interesse in een fantastische liveaboard naar de mooiste duikstekken van de Malediven?

Voor de snelle beslisser:

  • Manta Madness liveaboard met Emperor Serenity vertrek op 5 augustus 2018 vanaf €1995,-
  • Manta Madness liveaboard met Emperor Serenity vertek op 19 augustus 2018 vanaf €1995,-
  • DUIKEN Lezersreis met Emperor Serenity vertrek op 6 oktober 2018 vanaf €2095,-

Voor de vroege vogel:

  • DUIKEN Lezersreis met Emperor Serenity vertrek op 21 september 2019 vanaf €1995,-
  • DUIKEN Lezersreis met Emperor Serenity vertrek op 28 september 2019 vanaf €1995,-
  • Diverse liveaboard cruises in 2019 vanaf €1725,-

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief