Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Duiken met haaien in Umkomaas

Er was eens een doel, er waren obstakels, liefde bloeide op en met hulp van vrienden werd het een groot succes. Dat klinkt misschien als een sprookje of een gezellige Hallmark film waar je bij weg kan zwijmelen, maar dit is gewoon het verhaal van Gary en Nicki van Blue Ocean, Zuid-Afrika!

Het Blue Ocean Dive Resort is een mooie accommodatie en ervaren duikcentrum in één met een gezellige familiaire sfeer. Het resort is de enige in zijn soort in Umkomaas en is erg geliefd bij gasten. Hier bevind je je direct in een andere wereld, omringd door indrukwekkende duikstekken. Tijdens het duiken zul je merken dat de biodiversiteit adembenemend is, maar natuurlijk staat Aliwal Shoal vooral bekend om één ding: duiken met haaien! Spot onder andere grijze verpleegsterhaaien, zwartpunthaaien, hamerhaaien en tijgerhaaien, maar ook stierhaaien en witpunthaaien! Naast de vele haaien kom je onder water ook dolfijnen, schildpadden, vele soorten vissen en walvissen tegen!

Ben jij nou benieuwd naar dit haaienparadijs en wil je ook onderdeel worden van de alsmaar groeiende Blue Ocean familie? Neem dan vooral een kijkje op de Blue Ocean Dive Resort pagina, met gegarandeerd de beste prijzen voor Aliwal Shoal & Sardine Run pakketten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief