Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Instagram link in bio / Nieuws

Zomeractie: #HappyFaces

Wij zijn op zoek naar Happy Faces onder, in, op en langs het water. Doe mee, show je #HappyFaces en maak kans op een SooBluu reishanddoek.

Duiken is leuk, snorkelen is leuk en freediving is ook leuk! De #HappyFaces voor, tijdens en na een (snorkel)duik zeggen genoeg. Deze zomer gaan wij dan ook #HappyFaces verzamelen. Jouw Happy Face of die van je buddy(‘s) mag natuurlijk niet ontbreken.

Tot en met 31 augustus kun jij je #HappyFaces insturen en maak je kans op een van de twee superleuke reishanddoeken van SooBluu.

Zo doe je mee!

Meedoen is simpel. Maak een foto van je eigen #HappyFace voor, tijdens of na de duik of van de #HappyFaces van je buddy, van jou en je buddy samen, van je hele duikgroep of… vul maar in! Het gaat dus om de gezichten en we moeten natuurlijk wel kunnen zien dat jullie duikers, snorkelaars of freedivers zijn. Het hoeft dus niet per se een onderwaterfoto te zijn, de foto mag ook boven water zijn gemaakt. Als we maar van de gezichten kunnen aflezen hoe leuk duiken, snorkelen of freediven is!

Mail de foto of foto’s van de #HappyFaces (maximaal 10 in de hele periode) uiterlijk 31 augustus 2023 naar redactie@duikeninbeeld.tv. Vermeld daarbij de naam van de fotograaf (jij of iemand anders) en de persoon of personen op de foto en waar de foto is gemaakt. Formaat? Liefst vierkant, maar ander formaat mag ook – minimaal 500px breed/hoog. En natuurlijk gaat het om de gezichten!
Wanneer je foto(‘s) instuurt voor deze actie, verklaar je dat zowel de fotograaf als de personen op de foto(‘s) (of hun ouders/verzorgers indien minderjarig) toestemming hebben gegeven voor het gebruik/publicatie van de foto(‘s) op DuikeninBeeld alsmede in andere (sociale) media.

In principe worden alle #HappyFaces in een speciale galerie op DuikeninBeeld gepubliceerd. Regelmatig zullen we een aantal ingezonden foto’s ook delen via onze socialemediakanalen.

De winnaars worden uiterlijk 10 september 2023 bekendgemaakt.

DuikeninBeeld behoudt zich het recht voor een foto of foto’s niet te publiceren.

— #HappyFaces: Laat de wereld zien hoe leuk duiken, snorkelen en freediven is! —

SooBluu reishanddoeken

SooBluu reishanddoeken mogen niet in je duiktas ontbreken. Niet alleen zijn ze lichtgewicht, sneldrogend en duurzaam, ze zijn ook nog eens onwijs leuk! En met de aankoop van een SooBluu handdoek steun je de zeeschildpad en zijn leefomgeving.Kijk maar eens op hun site!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief