Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Geraffineerd nieuw uiterlijk voor Suunto D6i duikcomputers

Suunto lanceert een nieuw design voor de Suunto D6i wristtop duikcomputers. Om duikers te begeleiden tijdens hun onderwateravonturen is de nieuwe Suunto D6i Novo verkrijgbaar in vier robuuste ontwerpen: Stone, White, Stealth en Black.

Ze zijn allemaal voorzien van een stoere stalen kast en saffierglas. De Suunto D6i Novo is voorzien van een nieuwe beschermlaag tegen vuil en vet en een nieuw ontworpen polsband, wat zorgt voor verbeterde duurzaamheid.  “We wilden de D6i opfrissen met een meer utilitaire look-and-feel.  De nieuw ontworpen Novo modellen komen beschikbaar in monochrome zwart / witte uitvoering en we hebben ook een Stealth variant met opvallende Lime kleurige accenten gecreëerd,”  aldus Timo Halko, de industrieel ontwerper achter de D6i Novo. Alle Suunto duikcomputers worden ontworpen, geproduceerd en getest in Vaanta, Finland.

Diegenen die hun duiken serieus nemen, kiezen voor de Suunto D6i Novo als duikcomputer in horloge formaat. Gewaardeerd door professionele duikers. Met het 3D tilt-gecompenseerd digitaal kompas, draadloze luchtintegratie en 5 duikmodi (Lucht, Nitrox, Gauge, Free en Off) is de D6i Novo een geweldig hulpmiddel wanneer andere mensen vertrouwen op uw duikvaardigheden. De goede looks maken het een geweldige aanvulling op uw dagelijkse garderobe.

Naast de Novo modellen blijven de Suunto D6i Steel en Suunto D6i All Black Steel in het assortiment.  De Suunto D6i duikcomputers zijn eenvoudig te synchroniseren met Suunto DM5 software en Movescount.com zodat u uw logs, foto’s en video’s van uw duiken kan delen met de rest van de wereld.

Meer info

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief