Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Red je duik met Tear-Aid

tearaid1Vervelend! Sta je aan de waterkant, zit er een klein lek in je duikpak. Weg duik? Nee! Met Tear-Aid is je duik gered!

Wie lekker weg is, wil onbezorgd genieten van een heerlijke tijd.  Dan zit je dus niet te wachten op gaten en scheuren in het tentdoek, de zonneluifel, de opblaasbare boot of nog erger je trimvest of droogpak! Maar ja….. een ongelukje zit in een klein hoekje en een gaatje ontstaat voordat je er erg in hebt. Met Tear-Aid is dit gelukkig geen probleem!

Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee je scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht.  En wel meteen! Geen lange droogtijden of ander vervelend gedoe. Alle gaten en scheuren zijn in een mum van tijd gerepareerd.  Er kan weer snel gespelevaard worden en het tentdoek houdt iedere zomerbui moeiteloos tegen.

Tear-aid is ongekend sterk en elastisch, waterdicht, kleurvast en droogt niet uit. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct, snel en zo goed als onzichtbaar! Om deze redenen verdient Tear-aid een vaste plek in uw kampeer-, outdoor-, indoor- en of watersportuitrusting.

Tear-Aid repareert onder andere: tentdoek, rubber (opblaas-)boten, zonne- en regenschermen, jassen en tassen. Maar ook producten van aluminium, roestvrij staal, polyester en meer.

tearaid2Eigenschappen:

  • Extreem sterk
  • Waterdicht
  • Luchtdicht
  • Verkleurt niet
  • Enorm veelzijdig
  • Droogt niet uit
  • Direct 90% hechting – 100% na ca. 1 uur

Een Tear-aid reparatieset bevat een strook Tear-Aid van 7.6 x 30cm, verstevingsdraad (45cm) voor reparaties van scheuren aan randen, 4 alcoholdoekjes voor het ontvetten van de ondergrond en natuurlijk een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Tear-Aid Type is verkrijgbaar in 2 types, nl. Type A en Type B.  Beide types hebben dezelfde unieke kwaliteiten maar zijn toepasbaar op verschillende materialen.  Type A is toepasbaar op de meest voorkomende ondergronden behalve PVC en Vinyl maar daarvoor is dan Tear-Aid Type B juist heel geschikt!

Tear-aid is uiteraard verkrijgbaar bij de betere duikwinkel. Klik voor meer info.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief