Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Frank de Bruin- Mooi weer duikje

De laatste dag van de maand is het schitterend weer, dus vertrekt duikreporter Frank de Bruin naar Zeeland voor een duikje. Op de parkeerplaats van Den Osse treft hij een hoop gezellige mensen, maar er blijken ook kwallen te zijn!

Datum 31-10-2015
Locatie Den Osse Kerkweg

Het is een mooie laatste dag van de maand met mooi weer dus tijd voor een duikje op de Kerkweg. Rond 12 uur ben ik bij de parking omdat ik weet dat er meer mensen zijn, dus dat komt goed vandaag.
Bij aankomt stonden er diverse bekenden die allemaal in de koudere periode van het jaar door duiken, dus even bijpraten en dan het water in.
Onderwater was het heerlijk rustig en redelijk goed zicht, wat algendraden in het water maar dat belemmerde het zicht niet . Lekker naar links op een meter of 3 diepte nog wat fotowerk te doen voor Aquashot Zeeland met thema ” Kleur “. Onder water was alles rood en groen van de wieren, weinig kleur verder onderwater. Tijdens de duik kwam ik ineens iets heel anders tegen wat erg mooi is om te zien. Eerst dacht ik dat het een zeepaddenstoel was maar later bleek het toch een kompaskwal te zijn. Mooi wit met bruin van kleur.

Na een paar foto’s ging hij steeds meer omhoog waardoor het steeds leuker werd qua kleur en zonlicht om mee te spelen onderwater.

Water 11 graden zicht 5 a 6 meter

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief